Karasu: Özgür Özel hakkında soruşturma, mitingden sonra jet hızıyla açıldı

Karasu: Özgür Özel hakkında soruşturma, mitingden sonra jet hızıyla açıldı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Özgür Özel hakkında açılan soruşturmanın, Antalya'daki mitingden sonra hızla başlatılmasını eleştirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında soruşturma başlatmasına sert tepki gösterdi. Karasu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Antalya'da düzenlenen mitingde yaşananları hatırlattı.

Özel'in mitingde, Manavgat'taki baklava kutularıyla yapılan meclis oyununu tek tek ortaya koyduğunu ve baklavayı kumpasa alet eden AKP'nin karanlık senaryolarını anlattığını vurgulayan Karasu, soruşturmanın mitingden hemen sonra açılmasını eleştirdi.

Karasu, açıklamasında "Saray'dan Genel Başkanımızın mitingini izleyip, daha miting bile bitmeden jet hızıyla soruşturma emrini verenler ve uygulayanlar bizi izlemeye devam etsin. Ant olsun ki; senaryolarınız, kumpaslarınız ve ayak oyunlarınızla gideceksiniz. Halkın iradesine ve alın terine yenileceksiniz!" ifadelerini kullandı.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.