Kavuncu: Kontrolsüz iktidar, sadece 'sopa atmaya' yarayan kurumlara yaslanıyor
İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu, bugün gözaltına alınan CHP'li belediye başkanlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kavuncu, mevcut iktidarın kontrolünü kaybettiğini ve demokratik meşruiyetini yitirdiğini savundu.
Kavuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, iktidarın yargı ve güvenlik kurumlarını 'sopa atmaya' yarayan araçlar olarak kullandığını iddia etti. Bu durumun Türkiye'nin geleceği için büyük bir tehdit oluşturduğunu vurguladı.
Grup Başkanvekili, sözlerini şu şekilde noktaladı: "Karşımızda kontrolden çıkmış bir iktidar yönetimi var. Bu yönetim demokratik düzeydeki meşruiyetini yitiriyor. Bu şekilde devam ederlerse, yaslanacakları yegâne yer yargı ve güvenlik başta olmak üzere artık sadece "sopa atmaya" yarayan kurumlar olacak. Türkiye’nin geleceği için herkes aklını başına almalı."
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.