Kocagöz: Ekrem İmamoğlu ve diğerleri çok kısa sürede özgürlüğe kavuşacak

Kocagöz: Ekrem İmamoğlu ve diğerleri çok kısa sürede özgürlüğe kavuşacak
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Ekrem İmamoğlu ve diğerlerinin özgürlüğüne inancı dile getirdi.

Antalya'da CHP'nin "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi öncesinde konuşan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ANKA Haber Ajansı'na önemli açıklamalarda bulundu.

Kocagöz, Antalya'da insanların özgürlük ve adalet talebinde bulunduğunu vurgulayarak, "Gördüğünüz gibi Antalya'da insanlar özgürlük diye bağırıyor, adalet diye bağırıyor. Biz Türklerin en önem verdiği şey adalettir." dedi. Kendisinin de iki ay boyunca hapis yattığını ve mahkemesinin devam ettiğini belirten Kocagöz, adaletsizlik içinde adalet aramanın zorluğundan bahsetti.

Başkan Kocagöz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Gerçekten çaresizlik içerisinde çare aramak çok zor. Adalet içerisinde adaletsizlik yaşamak çok zor. Ben inanıyorum ki Ekrem İmamoğlu ve diğer başkanlarımız ve gençlerimiz çok kısa sürede özgürlüğe kavuşacaklardır. Biz halkız, halk bunu istiyor."

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.