"YENİ PARTİNİN İSMİ 'MERKEZ DEMOKRAT PARTİ' OLACAK"

Yeni partinin ismi son bir aksilik çıkmazsa 'Merkez Demokrat Parti' olacak. Bunun üzerinde amblem çalışması yürütülüyor.

"EN BÜYÜK OYU AKP'DEN ALACAĞIZ"

AKP'den gönül bağı kopmuş yüzde 10'luk bir kitle hazır. Ve bunun büyüyeceğine de inanıyorum. İkinci olarak da MHP ve CHP'den de oy alacağımıza inanıyorum. Doğu'dan ve Güneydoğu'dan da herkesi şaşırtacak bir oy alacağız. MHP'nin baraj altı kalıp kalmamasıyla ilgili bir şey söyleyemem. Fakat bizim partimiz her kesimden oy alabilir.

Ben Türkeş Beyi tanıyan biri olarak söylüyorum; şu şartlar altında Türkeş Bey yaşasaydı Cumhuriyet değerlerininin yaşatılmasından yana olurdu. Ben de o yüzden yeni partideyim.

"ERKEN SEÇİM OLURSA GÖREVİ ERKEN DEVRALIRIZ"

Erken seçim olsa çok iyi olur. Bir iklim var çünkü şu anda. Bu iklimin karşısında kimse duramaz. Millet normalleşme istiyor, ortak değerlerin etrafında birleşmek istiyor. İnşallah erken seçim yaparlar ve bizim önümüzü daha erken açarlar. Biz de görevi devralırız.

Türkiye'nin en faal gençlik kollarını kurmayı düşünüyoruz. Bayan örgütlenmemizle ilgili henüz bir karar veremedik. Ancak tüm kademelerde aktif bir şekilde görev alabilecekleri bir ortam hazırlayacağız. Bir şablon hazırlıyoruz. O şablona uymayan hiçbir yönetimi kabul etmeyeceğiz.

Türkiye'nin bir huzura ihtiyacı var. Benim temel problem gördüğüm sorunlardan biri eğitim. Geriye gidiyoruz. Onun için eğitimle ilgili toplumun önüne koyacağımız temel projelerimiz de var.

PRORAMIN TAMAMI

Editör: TE Bilişim