Kurtulmuş ve TBMM Başkanlık Divanı, Anıtkabir'i ziyaret etti

Kurtulmuş ve TBMM Başkanlık Divanı, Anıtkabir'i ziyaret etti
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Başkanlık Divanı üyeleri, Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’e saygı duruşunda bulundu.

TBMM’nin 28’inci Yasama Dönemi’nin ikinci devresinde görev almak üzere yeniden TBMM Başkanı seçilen Numan Kurtulmuş ve yeni seçilen TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, Anıtkabir’i ziyaret etti.

Ziyarette, Başkan Kurtulmuş’a TBMM Başkanvekilleri Bekir Bozdağ, Tekin Bingöl ve Celal Adan ile Başkanlık Divanı üyeleri eşlik etti. Anıtkabir’de Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk sunuldu ve saygı duruşunda bulunuldu. Heyet daha sonra hatıra fotoğrafı çektirerek Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti.

Anıtkabir Özel Defteri’ne duygusal bir yazı yazan Kurtulmuş, meclisin 28. dönem ikinci devresine girerken, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı olarak görevlerini emanet bilinci ve halkın beklentilerini karşılama azmiyle yerine getireceklerini belirtti. Kurtulmuş, meclisin farklı düşüncelerin buluştuğu, çoğulcu yapıyı yansıtan bir zemin olduğunu vurgulayarak, demokrasiyi geliştirmek, toplumsal huzuru sağlamak ve hukukun üstünlüğünü sağlamak için çalışacaklarını ifade etti.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.