İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Yüksel Selçuk Türkoğlu sahur programları çerçevesinde Bursa'da bulunan TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikasında işçilere lokma dağıtmak için gittiğinde, kötü bir sürprizle karşılaştı.

Fabrikadan işçi çıkışlarına izin verilmezken, servis araçları da dolu olduğu halde hareket izni alamadı.

Kapılar kapatılarak çıkışların engellendiği fabrika önünde İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Yüksel Selçuk Türkoğlu kısa bir konuşma yaptı.

İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Yüksel Selçuk Türkoğlu " Bugün Osmangazi İYİ Parti İlçe teşkilatımızla çıkışlarınızda, işçi arkadaşlarımıza bir merhaba demek, bir lokma ikramı yapmak istedik. Neticede sizde bu ülkenin vatandaşlarısınız. Bu ülkede bir seçim var. Seçimle alakalı sizinde bilgilendirilmeniz lazım. Ne yazık ki bu kapıların kapatılması, servis araçlarının kapılarının açılmaması gibi bir tavırla karşılaştık. Bu hiç sorun değil. Bu zaten alışık olduğumuz bir manzara. Biz ne giriş çıkışlara engel olacağız, ne de sınırları aşacağız." dedi

Türkoğlu şöyle devam etti "24 Haziranda baskıların bittiği, korkutmaların sona erdiği, insanların ekmekleri ile aşları ile tehdit edilmediği, insanca ücretler alabildiği, kıdem tazminatına göz dikilmeyen bir Türkiye için, biz İYİ Parti olarak, varız ve teveccühlerinize talibiz.

"Biz yine geleceğiz, bizim burada aramıza bir duvar örmüş olabilirler, zincirlerle kapatmış olabilirler, burada ulaşamazsak kahvede ulaşacağız, burada ulaşamazsak parkta ve sokakta ulaşacağız." dedi.

Konuşmanın ardından tel örgünün arkasındaki işçilerin alkışları ise gözlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilişim