Servet Avcı'nın kızının nikah töreninde, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Mansur Yavaş  ve Yeniçağ Gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Çelik nikah şahitliği yaptı.

Meral Akşener, Ümit Özdağ, Koray Aydın ve Sinan Oğan, Bahçeli’nin karşısına rakip olarak çıkmıştı.

Ancak söz konusu kurultay mahkemeye taşınmış ve aradan geçen sürede süreç yılan hikayesine dönmüştü. Geçtiğimiz 20 Haziran günü de Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi tüzük kurultayının yürütmeyi durdurmasına yönelik talepleri değerlendirmiş ve 19 Haziran 2016 tarihli Olağanüstü Genel Kurulu iptal etmişti. Kararla; Genel Kurul’da alınan tüm kararlar yok sayılmıştı. Yani bu kararla MHP'den de ihraç edilen Meral Akşener, Ümit Özdağ ve Sinan Oğan’a partinin kapıları tamamen kapatılmıştı.

Akşener düğün öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener, gazetecilerin bir sorusu üzerine isim vermeden Sİnan Oğan'ı işaret ederek " MHP'nin Ekimde Kasımda olabileceğini düşündüğü,bir hesaplaşma ve ya kongrede aday olma gibi bir durum da. Ben bu tercihlere saygı duyuyorum, İnşallah başarılı olurlar. İnşallah gerçekten genel başkanlığı alabilirler.Çokta sevinirim." dedi.

Akşener şöyle devam etti " Ben kendimle ilgili o defteri kapattım. Merkezde bir yapının olmasını istiyorum. Milli merkez, güçlü bir alternatif olacak. Merkezde bu boşluk var" dedi.

Editör: TE Bilişim