Platform adına konuşan Mahmut Özsavran "Hepimizin hayatında değişik hikayeler var, hayata atıldığımız ilk günlerimiz, iş hayatına atılışımız, zorluklar, engeller, mücadeleler, sıkıntılar, geçim derdimiz, sınav heyecanlarımız, iş bulma umudumuz, kişisel sorumluluklarımız, ailemize, çevremize, yakınlarımıza karşı sorumluluklarımız. Mesleki kariyerlerimize yön vermek için uğraştığımız uğraşlarımız. Sosyal, siyasal, kültürel ve ekonomik alanda artan duyarlılıklarımız ve duyarsızlıklarımız.

Tarlada mahsulümüzü almak için beklediğimiz umutlu günler, doğacak ilk çocuğumuzun kalp atışlarını hissetmek için umutlu bekleyişlerimiz,geleceğe umutla bakabilmek için küçük küçük başladığımız birikimlerimizi büyütme heyecanımız veya büyütememe sıkıntılarımız.

Doğup büyüdüğümüz yaşadığımız mahallemizde paylaştığımız ve paylaşamadığımız ortak acılarımız, hüzünlerimiz, mutluluklarımız, fısıltılar, tesadüfler,söylentiler, iletişimsizlikler vs. bunların hepsi geride kaldı. dedi.

Özsavran sölerine şöyle devam etti; "Şimdi bizler bütün bunlarla birlikte büyüdük, yaşadığımız mahalleden başlayarak, tüm şehrimizin, ülkemizin, sorunlarından sorumlu olacak yaşlara, mevkilere geldik.

Ortak bir platformda omuz omuza olamamanın , yan yana mücadele edememenin eksikliğini yıllarca hissettik ve yaşadık.

Her birimiz farklı düşüncelerde olsak bile aynı amaçla yani vatana millete hizmet etme ile ortak hedefte buluşmak için bizleri biz yapacak bir araya getirecek oluşumu bir avuç arkadaşımla Mersin'de uzun zamandır beraber başlattık.

Değişimin Ana Gücü Mersin hareketi olarak, Sayın Meral Akşener'in tıkanmış olan siyaseti ve sıkıntıya girmiş demokrasi adaleti yeniden ihdas edeceğine olan inancımızla bizlerde Mersin'de vatanını milletini seven namuslu dürüst insanların rengine cinsiyetine fikrine mezhebine bakmaksızın merkezde bir araya geldik.

Sayın Meral Akşener parti kursa da kurmasa da onun yolunda onunla birlikte yürümeye varız..Şahsım Mahmut Özsavran ve Değişimin Ana Gücü Mersin Hareketi olarak buradan Sayın Meral Akşener ve ekibine açık olarak tam desteğimizi açıklıyoruz." dedi.

NEDEN AKŞENER?

Sayın Meral Akşener toplumun tüm kesimleri tarafından güçlü bir kadın olarak kabul edilmiştir.

Onu güçlü yapan en önemli husus sürekli halkın içinde içimizden biri olmasıydı.

Hayatımızda bir anne, bir babaanne, bir bacı, bir abla olarak giren, vatana, millete ve insanlığa, hizmetten başka gayesi ve beklentisi olmayan fedakar bir Anadolu insanı ve yiğit bir Türk kadınıdır.

Meral hanımın siyaset sahnesindeki bu şerefli, onurlu ve başarılı mücadelesi toplumda karşılık bulmuş özellikle de kadınlarımızdan büyük ilgi görmüştür.

Meral Akşener'in başlattığı bu siyasi hareket, ülke genelinde olduğu gibi Mersinde de olumlu bir hava yakalamış ve her gün dostlarımızla gönüllülerimizle gittikçe büyüyen bir harekete dönüşmüştür.

Partisinden ihraç edilmiş, henüz bir partisi olmayan, arkasında kirli bir güç ve sermaye bulunmayan Meral Akşener'den korkuyorlar…

Korkuyorlar çünkü o herkesin sustuğu zamanlarda, Türküm demeye çekindiği zamanlarda NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyerek avaz avaz bağıran bir kadın..

Vatan, millet ve bayrak kutsalına inanan, Meral Akşener'in Türkiye'yi, adalette,bilimde, sanatta, medeniyette, sanayide, tarımda, eğitimde, sağlıkta, kültürde, sporda ve kısacası her alanda, dünya toplumları içinde hak ettiği üst seviyelere taşıyacağına inanan her insanımız durumdan vazife çıkartıp sürece katkı peşine düşmüştür.

Türk İnsanı , bu toplumu düştüğü çukurdan kurtaracak liderin Meral Akşener olduğuna dair katıksız bir imana sahiptir.

Toplumun güç sahipleri olduklarına inanan menfaatleri uğruna her türlü kirli ilişkileri tasdik edebilecek bazı kalp gözü kapanmışlar korkuyorlar halkın bu yükselişinden.. , halka tepeden bakan yüksek egolu karakterler korkuyorlar birlik ve beraberliğimizden..

Korktukları için saldırıyorlar bu zavallı ve ahlaksızlar..Ama Sayın Meral Akşener, sadece kadınlardan destek görmüyor, Türk kadınları ve ahlaklı, dürüst, samimi, içinde Allah korkusu ve kul utanması bulunan, kendisinin de anası, bacısı, kızı, akrabası olduğunun farkında olan sağlam karakterli Türk Erkekleri tarafından da destek görüyor.

Bizler vatana, millete,bayrağa insanlığa olan sevgimiz ve bağlılığımızdan dolayı bu onurlu mücadelede Sayın Meral Akşener'in yolunda ve izinde yürümeye devam edeceğiz.

Değişimin Ana Gücü Mersin Hareketi Adına

Mahmut ÖZSAVRAN

Editör: TE Bilişim