Başkana destek olmayan teşkilata...

 


MHP bir süredir görevden alınan teşkilatlarla gündeme geliyor. Aralarında Bingöl, Adıyaman, Fethiye, Keçiören’in de bulunduğu çok sayıda ilçe teşkilatında yönetim, Genel Merkez tarafından iç tüzük maddeleri gerekçe gösterilerek görevden alındı.

 

Yerel seçim öncesi adayların açıklanması sürecinde yaşanan bu değişikliklerin ardından son olarak da önceki gün Mersin teşkilatında görevde bulunan eski yönetim tamamen değiştirildi. Genel Merkez’den yetkili isimler, “2014 yerel seçimlerini tarihi seçimler olarak görüyoruz. MHP bu seçimlerden büyük başarı bekliyor. Bu nedenle motivasyonu yüksek kadrolarla çalışmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

 

 

‘Gün birlik günüdür’

 

 

Teşkilatlardaki sıkıntıların büyük bölümünün adaylıklar konusunda çıktığı, bazı teşkilatların Genel Merkez tarafından belirlenen adaylara yönelik olumsuz tavırları nedeniyle görevden alındığı öğrenildi.

 

MHP lideri Bahçeli de gerek aday tanıtım toplantılarında gerekse yerel seçim sürecinde yaptığı tüm konuşmalarda tabana, “Gün birlik günüdür. Kavga etmek yok, yerel seçimlerde büyük başarı kazanmak için gün birlik günüdür. Elele çalışma günüdür” mesajı vermişti. Genel Merkez’in önümüzdeki günlerde de aynı uygulamayı sürdüreceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim