ayın Basın Mensupları...
        310.000 nüfusa 200.000 ' yakın seçmene sahip olan Bayrampaşa İlçemiz 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimle birkez daha kendini yönetecek Belediye Başkanını seçecektir.
       Bu seçim bir anlamda Bayrampaşa halkının kaderini tayin edecek seçim olup , aynı zmanda varlığı zulme dönüşen siyasi iktidara verilecek mücadelenin zemini olacaktır.
       İşsizliğin , yoksulluğun, yolsuzluğun , içte ve dışta itibarsızlığın ,teröre karşı çaresizliğin ve teslimiyetçiliğin , devlet yönetiminde yaratılan zaafın, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ' nn kuruluşundan bu yana oluşturulan birikimlerin darmadağın edilmeye çalışıldığı , milli değerlerimizin tahrip edildiği bu iktidar sürecinde Bayrampaşa halkının her bir ferdinin de siyasal sorumluluk üstlenmesinin vakti ve saati gelmiştir.
        Bu vakit ve saat 30 mart 2014 tarihidir.Bu seçimlerde verilecek karar Bayrampaşanın kaderini tayin edecektir.
        Bu güne kadar Bayrampaşa'yı yönetenler, Bayrampaşa'ya hizmetin elçisi olmamış,siyasi istismarın ,iktidarın ve rantiyenin elçisi olmuştur.
        Bu güne kadar Bayrampaşa yı yöneteler Bayrampaşalının hayatına refah getirememiş bütün birikimlerini kendi yandaşlarına peşkeş çekmişdir.
        İşsizlik ,yoksullu,yolsuzluk azalmamış aksine Bayrampaşa halkı hergün ezildiği,yorulduğu baş etmek zorunda bırakıldığı bir karmaşanın içerisine atılmışdır.
        Yerel yönetim olarak belediye ,Bayrampaşa halkı için tek bir çivi çakmaz iken rant kovalayan bir kurum haline getirilmeye çalışılmıştır.
        Bayrampaşa belediyesi bir reklam şirketi gibi sorumsuzca davranmaktadır.
        Türkiye genelinde olduğu gibi Bayrampaşada'ki muhtarlarımızda iktidar yandaşlarının fiili,hukuki ve ekonomik kıskacı altına alınmıştır.Görev ve yetkileri kısıtlanmış olup müesseseler (Muhtarlıklar ) yok edilmeye çalışılmaktadır.
        Bayrampaşa da sivil toplum kuruluşlarımız,odalar,spor  kulüplerimiz ,kendilerinden değilse sahipsiz bırakılmış, kaderlerine terk edilmişlerdir.
        Bu hale son verebilceğimiz bir seçim daha yaklaşırken 30 mart 2014 tarihinde Bayrampaşa yı yönetecek yeni bir belediye başkanını hep birlikde seçeceğiz.
        Bu seçim Bayrampaşanın kader seçimi olacağı  gibi vizyon ve misyonu ile MHP mührünün vurulacağı seçim olacaktır.
       Bu seçim umudun ,istikbalin,kararlılığın, siyasi ahlakın  tercih olunacağı ve iradelerin MHP de buluşacağı seçim olacakdır.
Yapılacak bu yerel seçimlerde,bende varım diyen,Bayrampaşaya hizmeti ibadet olarak gören,Çağın belediyecilik anlayışını ilçemize taşıyacak olan ,
        İstanbul da 39 ilçe arasında Bayrampaşa yı en gözde en huzurlu  en güvenli ilçe haline getireceğim diyerek iddasını ortaya koyan ,Milliyetçi Hareket Partisi Bayrampaşa belediye başkan adayı sayın Mehmet Mert TOKER i  sizlere taktim etmekten Bayrampaşa adına , partim adına onur duyuyorum.

MEHMET MERT TOKER KİMDİR.
   Saraybosna'dan anavatana göç eden ,göç zulmünü dünyanın gözü önünde yaşayan bir soydaşımızın çocuğu olarak Eyüp'te 1977 yılında dünyaya gelmiştir.Bayrampaşa Rami Topçular da yerleşik hayat yaşayan ve sanayi alanında faliyet gösteren bir aileye mensup Mehmet Mert TOKER,Bilkent Üniversitesi Bankacılık ve Finans Bölümünden 2000 yılında mezun olmuştur.
  Amerika Birleşik Devletlerinde üniversit of Maine'de Lisans Üstü eğitimini  2001  yılında tamamlamıştır.
  Türk-Avrupa günlüğü ve Avrupa-Osmanlı devlet ilişkilerini inceleyen akademik çalışmalarını 2003 yılında gercekleştirmişdir.
   Bir çok ülkede mesleki incelemeler yanında forum,fuar,panel ve komisyonlarda katılım ve tebliğler gerçekleştirmiştir.
   2007 seçimlerinde partimiz millet vekili adayı olarak siyasi sorumluluk üstlenen Mehmet Mert TOKER iyi derecede ingilizce ,fransızca ve ispanyolca bilmektedir.
  Mehmet Mert TOKER evli olup halen yatırım danışmanlığı mesleğini yürütmektedir.
  Bu vesile ile Sayın Mehmet Mert TOKER in yapılacak yerel seçimlere yönelik olarak partimiz adına ve partimiz bayrağı altında Bayrampaşa için üstlenmiş olduğu siyasi görev ve sorumluluk sebebi ile hayırlı olmasını diliyor tüm yerel basın mensuplarımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum.
MHP BAYRAMPAŞA İLÇE BAŞKANI KADİR BAŞAR 


HABER BAYRAMPAŞASES GAZETESİ

Editör: TE Bilişim