Karakaya, “Devlet için, millet için, Cumhuriyet ve Türklüğün bekası için ‘evet’ diyoruz. Evet derken devlet ve millet varlığının muhafazasını hedefliyoruz” dedi.
MHP Aydın İl Teşkilatı tarafından Aydın-Muğla yolu üzerindeki bir otelde düzenlenen toplantıya İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Dinleyiciler arasında yer alan Aydın Barosu Başkanı  Av.Gökhan Bozkurt'un bir sorusu üzerine, Karakaya "Sonra anlatırım" manasına gelen bir cevap vermesi, sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Aydın Barosu Başkanı  Av.Gökhan Bozkurt paylaşımında " LÜTFEN İZLEYİN Canlı yayında MHP Genel Bşk.Yrd. M.vekili Mevlüt Karakaya'ya sorum ve cevap yerine söyledikleri. Takdirinize #DevletBahçeli" dedi.

Bunu üzerine çok sayıda takipçi tepki gösterdi.


Kerim ÇORAKLIK‏ @coraklikkerim 

Şimdi @gokhanbozkurt09 bey, sen ortaokul, lise, üniversite okumadın mı? Senin vicdanın yok mu? Ben sana böyle soru sorsam hoşuna gider mi?


Kerim ÇORAKLIK‏ @coraklikkerim 

Şimdi @gokhanbozkurt09 bey, burada senin sorun pek tabi ki önemli bir konu ama kime göre neye göre? Şimdi ben bunu izah ederken falan filan


T.C. MURAT_YILMAZ‏ @MURAT__YILMAZ__ 

@gokhanbozkurt09 Ben MHP li olarak yaziklar olsun diyorum. Kendilerinin dahi cevaplayamadigi soruya Halkin evet demesini istiyorlar. #HAYIR


Sedat Gümüş‏ @sedatontherun 

@gokhanbozkurt09 @adnanvarmaz eee efendim menemen için soğan doğrayabilir kimine göre doğramamaz baharat koyulabilir koyulamaz assgakahs


alper boz‏ @BedGladiato

@gokhanbozkurt09 adam ne güzel cevap verememiş :)


Bülent Taşkın‏ @bulentadventure  

@gokhanbozkurt09 Sözlüye kalkan dersini çalışmamış bir öğrencinin durumuna düşmüş. Yazık.


Harun YILMAZ  

Editör: TE Bilişim