MHP Genel merkezi kaybedeceği kongreyi iptal etti

MHP Genel merkezi kaybedeceği kongreyi iptal etti
Muhalif olması sebebi ile 2016 Yılı mayıs ayında görevden alınan Sivas- İmranlı ilçe Başkanı Başar Zorlu, 23 Nisan 2017 tarihinde yapılacak kongrede tekrar aday olma kararını açıkladı.

Kongreyi kazanması garanti görülen Başar Zorlu ve arkadaşları kongre için tüm hazırlıklarını bitirmişlerdi ki akşam saatlerinde MHP Genel merkezince Atanmış olan Sivas İl başkanlığının İmranlı ilçe Seçim kuruluna müracaatıyla kongre iptal edildi.

İmranlı eski ilçe başkanı Başar Zorlu gelişmeleri kendi sosyal medya hesabından duyurdu.

Açıklamasında " 23/04/2017 Pazar Günü(Yarın) Yapılacak Olan MHP İMRANLI ilçe Kongresi için Başkan Adaylığımı Açıkladıktan Yaklaşık Yedi Saat Sonra, MHP Sivas İl Başkanlığının Müdahalesi ile İMRANLI İLÇE SEÇİM kurulunun Hukuksuz Kararı ile Kongreyi Kazanacağımız Anlaşılınca Şu Dakika itibariyle İPTAL EDİLMİŞTİR..!

Geniş Kapsamlı Açıklamamı gerekçeli Karar Elime Ulaştığında Sosyal Medya Hesaplarımdan Ve Yazılı/Görsel Medya'dan Yapacağım, Bir ÜLKÜCÜ olarak Hukuk Ve Demokrasi Mücadelemi Son ana Kadar Verdim,

Gereğini "ÜLKÜCÜLERİN" Vicdan Muhasebesinde Değerlendirmesini bilgilerinize Sunarım..

Bundan Sonrada Bana Nail Olan En Büyük Şeref Ve Rütbenin Ülkü Ocakları Başkanlığı ve MHP İlçe Başkanlığı Olduğu Bilinci ile Yaşayacağımı Gururla Arz ederim.." dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.