TRAKYA gezisi kapsamında yarın Edirne’nin Keşan İlçesi’ne gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için CHP ve MHP ilçe teşkilatlarınca şehrin çeşitli yerlerinde bulunan 60 billboarda protesto amaçlı afişler asıldı.
D.Bakır’da Barzaniyi ağırlayarak Türkiye genelinde büyük tepki çeken Başbakan Erdoğan’a Keşan ziyareti öncesi MHP Keşan’dan ilginç bir tepki geldi.
MHP Keşan İlçe Teşkilatı Başbakan Erdoğan’ın Keşan ziyareti öncesi Erdoğan’ın geçeceği güzergahtaki reklam panolarını TÜRKİSTAN’a HOŞGELDİNİZ afişleri ile donattı.
MHP Keşan İlçe Başkanı Doğuş Şimşek  Ülkemizin bir bölgesinin isminin bizzat başbakan tarafından Kürdistan olarak adlandırıldığı, dünün kabile reislerinin  bugün onur konuğu olarak ağırlandığı, tarih var oldukça şanlı bir geçmişe sahip olan Türk Milletinin aslında olmadığı safsatalarının AKP kadrolarınca dillendirildiği, her türlü alt kimliğin makbul olduğu ama Türk kimliğinin yok sayıldığı bu günlerde; Milletimizin birliği Devletimizin dirliği ve tekliği adına Sayın başbakana TÜRKİSTAN’A hoş geldiniz diyoruz.  dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim