MHP Isparta'da ilginç bir olay yaşandı. Mevcut Eğirdir ilçe teşkilatının İYİ Parti'yi desteklediğini iddia eden MHP üyesi Mustafa Bozkurt, parti binasını bastı. Kapıyı kırarak içeri giren Bozkurt, burada basın açıklaması yaptı. 

"Bugün itibari ile MHP Eğirdir İlçe Teşkilatı yönetimine el koymuş bulunmaktayız" diyen Mustafa Bozkurt yeni MHP Eğirdir İlçe Başkanı oldu.

İşte Bozkurt'un basın açıklaması: 

"EĞİRDİR  MHP İLÇE TEŞKİLATINI YOK SAYIYORUZ"

"GERÇEK ÜLKÜCÜLER PARTİDEDİR,   MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNE GÖNÜL VEREN DAVA ARKADAŞLARIM  DEVLET BEYİN EMRİNDEDİR.

Eğirdir İlçe Teşkilatı seçildiği günden bugüne  kadar  yanlış tavırlarıyla biz ülkücüler tarafından  gözlem altında tutulmuştur.  Fakat bugüne kadar Lider Devlet BAHÇELİ Beyefendiye  karşı oldukları, İP Partisini kuran Meral Akşener’i destekledikleri gün gibi aşikardır. Parti içinde Devlet Bey’e her zaman  muhalefet olan ve karşı çıkan bu yönetimi  bugün itibari ile yok sayıyoruz.  Parti içinde fitne – fesat yaratarak Eğirdir Eski MHP Milletvekili Nuri OKUTAN ve yanındaki adamlarla birlikte hareket ettiklerini çok iyi biliyoruz. Daha 3 ay önce  MHP İl Başkanı  İsa YALÇIN’a Eğirdir İlçe Teşkilatı olarak komple istifa edeceklerini bildirmişlerdir. Bu dönem içerisinde de esnaflardan İP Partisinin yeni yönetimine üye topladıkları, kadın kolları için benimde çok yakından tanıdığım arkadaşlarımı ve  eşlerini davet ettikleri öğrenildi.

Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ  Beyefendinin hastalığı neticesinde hastanede olduğu dönemlerde bir geçmiş olsun dileği bile sunmayan , hastaneden çıktıktan sonra   MHP Genel Merkezine gidip  geçmişolsun ziyaretinde bile bulunmayanlar,  İP Partisi kongresinde boy gösterdikleri ve çelenk  gönderdikleri tespit edilmiştir. Milliyetçi Ülkücü Hareket’e inanan dava arkadaşlarımı ve şahsımı derinden üzmüştür. Bugün itibari ile MHP Eğirdir İlçe Teşkilatı Yönetimine el koymuş bulunmaktayız. 

Beşikten – Mezara kadardır Ülkücülük,

Ülkücüler eylem yapmaz, ihtilal yapar,

Bilge Liderimiz Devlet BAHÇELİ Beyefendinin

Her zaman emrindeyiz. Saygılarımla..."

Editör: TE Bilişim