11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 2019'da Cumhurbaşkanı adayı olmasını gündeme getiren CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a tepkiler var.

MHP'li Ünal: "Biz Abdullah Gül için mücadele vermedik"

KRT'de Çağlar Cilara'nın hazırlayıp sunduğu "Haber Merkezi" programına konuk olan MHP 21 dönem Milletvekili Nesrin Ünal, referandumda çok zor şartlar altında çalıştıklarını, Türkiye'yi parçalamak isteyen güçlere karşı mücadele verdiklerini belirterek, bu mücadelede Abdullah Gül'ün olmadığını, bu nedenle adaylığının telaffuz bile edilmesini doğru bulmadığını söyledi.


Nesrin Ünal katıldığı programda, "Evet çıkmasını istemedik, çünkü evet çıkıp tek adam olursa bu güçlerin Türkiye'yi parçalama emellerini daha kolay gerçekleştireceklerini düşünüyoruz. Biz bu kadar mücadele verirken sayın Gül hiç evinden çıkmadı, parmağını bile oynatmadı, hiçbir risk almadı ve evet mi hayır mı dediğide belli değil, ne tarafta olduğu bile belli değil, biz onun için mücadele vermedik. Biz Türk milleti için mücadele verdik. Gül'ün adaylığı haketmediğini düşünüyorum. Bu yarışta siz hiç emek vermeyeceksiniz, hiç risk almayacaksınız ondan sonra da armut piş ağzıma düş" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim