Büyükataman "Milliyetçi Hareket her devirde siyasi saldırıların hedefi olmuş, fitne ve fesatlarla içten çökertilmeye çalışılmıştır.

Dün Türkeş’siz MHP, MHP’siz Türkiye planlayanların yeni taktik ve oyunlarına direndik; MHP’siz hükümet, MHP’siz Meclis isteyen şerefsizlerle sonuna kadar mücadele ettik. Şimdi de oyunları bozacağız, oyuncuları perişan edeceğiz.

2002 yılından başlayarak “MHP’siz Meclis” için yapılan zorlamalar, sonuçsuz kalan karalama kampanyaları, yakılan fitne ateşleri, sahneye sürülen taşeronların, bunların hezeyanları ve nihayet 2009’da MHP’yi mahkeme yoluyla kayyuma teslim etmek için başlatılan hukuki süreçler de herkesin malumudur.

Dünün Söğütözü fitnecileri bugün Nazım Hikmetçi olmuştur. Türkiye’nin dört bir yanından otobüsler kaldırarak yer sahibi belediyenin partisine mensup bindirilmiş kıtaları Ankara’ya taşıyan saçlarını değirmende ağartan bu zevata sormak gerekir bu değirmenin suyu nereden gelmektedir. Yine bu fırıldaklar bilmelidir ki taşıma su ile değirmen dönmez." dedi

Editör: TE Bilişim