22 Şubat 2016 tarihinde atanan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Yönetimi, 15 gün içinde oluşturması gereken yönetimini dernekler masasına bildiremediği için yönetimi düştü. Yönetim kuramayan Taner Tekin ayrıca gelen tepki telefonları üzerine partinin yıllarca kullandığı sabit telefon numarasını değiştirdi

22 Şubat 2016 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Samsun’a atanan yeni yönetimde kaosların ardı arkası kesilmiyor. İlk yönetim kurulu toplantısını sadece 8 kişiyle yapan Başkan Taner Tekin, listesindeki 35 kişiyi hala bir araya getiremedi. Taner Tekin’in yasaya göre atandıktan sonra 15 gün içerisinde Samsun Dernekler Masası’nı başvurarak yönetimini resmi olarak oluşturması gerekiyordu. Fakat aradan 23 gün geçmesine rağmen Taner Tekin yönetimini toplayarak dernekler masasına başvuramadı. Aradan 15 gün geçtiği için Taner Tekin’i yönetimi düşmüş oldu. Tekin’in yeniden yönetim oluşturabilmesi için MHP Ankara Genel Merkezi’nden yeni bir atama gelmesi lazım.

PARTİNİN TELEFONU NEDEN DEĞİŞTİRİLDİ?
Taner Tekin’in atama öncesi 35 kişilik yönetim kurulu listesi oluşturduğu fakat listede olanların dahi yönetimde olduklarından haberi olmadığı iddia edildi. Bunun üzerine ise Tekin yönetiminde görev dağılımı dahi yapamadı. Tekin’in yeni yönetim kurmak için telif götürdükleri kişiler tarafından eleştirildiği ifade edildi. Daha kendi kuruluşunu yapamayan il teşkilatının ilçelerde ise bazı başkanları görevden almak istediği belirtildi. İlçelerde bir çok kişiye ilçe başkanlığı teklif edilmesine rağmen kimse bu görevi kabul etmiyor. Ayrıca tepki telefonlarından dolayı İl Başkanlığı tarafından yıllardır kullanılan sabit telefon numarası da değiştirildi.

Editör: TE Bilişim