İl Başkanı Tekin, MHP'nin aday göstermeyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklamasına ilişkin, "Her partinin hedefi iktidar olmak, kendisi için oy istemektir. MHP, demek ki kendisini siyaseten, hedefsiz hale getirmiştir" dedi.

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Tekin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ'ın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmesin ardından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Başkan Tekin, şöyle dedi:

"İYİ Parti olarak Kayseri'de teşkilatlandık. 14 ilçede teşkilatlarımızı tamamladık. Türkiye siyasetinde yeni soluk, yeni bir ses olarak ortaya çıktık. Sayın Genel Başkanımızın önderliğinde Türkiye'de demokratik hukuk sisteminin, yerleşmesi gibi prensiple yola çıktık."

'PARTİLERİN HEDEFİ İKTİDAR OLMAK'

Bir gazetecinin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday çıkarmayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklamasına ilişkin sorusu üzerine, "Ona diyecek bir şey yok. Bir parti diğer bir partiyi destekleyecekleri yönünde açıklama yapmış. Aslında her partinin hedefi iktidar olmak, kendisi için oy istemektir. Orada bir farklı yol seçilmiş" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim