MHP' Yİ DERİN DEVLET Mİ YÖNETİYOR

Milliyetçi Hareket Partisinin Haziran seçimlerinden aldığı gücü iktidar olmak yerine kulllanmayıp tekrar seçim istemesi koalisyonlardan kaçınıp iktidara AK Partinin tekrar güçlü bir sekilde gelmesiniı sağlaması MHP tabanıyla beraber Türk seçmeninde kafasının karışmasına neden oldu.

Haber merkezimizi arayan okurlarımız 2016 yılında MHP lideri Devlet Bahçelıinin çelişkili açıklamaları ve davranıslarına anlam yüklemeye çalısan okurlarımız MHP' yi Derin Devlet mi yönetiyor diye soruyorlar?

 

Haziran seçimleri aksamında daha oy sayımı tamamlanmadan (Halk bize muhalefet görevi verdi) diyerek kenara çekilme istek emri hangi üst akıl ürünü idi?

CHP genel baskanı Kılıctaroglu nun'' HIRSIZLARDAN HESAP SORMAK İÇİN BİR HÜKÜMET KURALIM BAŞBAKAN DEVLET BAHÇELİ OLSUN'' teklifi neden değerlendirilmedi?

Bu teklif hakaret olarak kabul edilip elinin tersi ile itildi bir parti önüne gelmiş Basbakanlığı hükümet kurma gücünü neden kullanmaz Daha öncesine dönülecek olursa daha 2 yıl hükümet olma ve kurma imkanı varken hükümet kurmayı hükümet olmayı elinin tersiyle itip Ülke'yi seçime götürüp AK Partinin tek başına hükümet kurma imkanına kavusturup 13 yıllık iktıdarı koruma destekleme politikası bir derin kararımıydı?

Mevcut düzeni korumak adına her muhalif hareketi paralel cemaat olarak suçlamaya çalısan MHP yönetimi acaba kendisi mi bir derin yapı. MHP'yi kim kimler ne adına kulllanıyor.

MHP' nin mevcut polıitik kararları bir derin merkezin ürünümü ? Bütün bu soruların cevabı yakında burada okurlarımıza sunulacak.

Editör: TE Bilişim