Ali Erdoğan CHP den aday yapılacak ve 23 Aralıkta bu adaylık resmen açıklanacak.
Ali Erdoğan’ın Genel Merkez tarafından aday yapılacağı haberini alan Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Ali Erdoğan partiye üye bile olamaz dedi. Ancak akşam saatlerinde yönetim kurulu üyelerine ve belediye başkan aday adaylarına mesaj çekerek acilen toplantıya çağırdı. Toplantı halen devam ederken www.usak.tv Ankara’dan gerçek haberi aldı. Ali Erdoğan CHP den aday yapılacak ve 23 Aralıkta bu adaylık resmen açıklanacak.

 

 Ali Erdoğan’ın adaylığını CHP kendisi istedi ve günlerdir gizli görüşmeler devam ediyordu. Ali Erdoğan’ın aday olmamak için direndiği ancak CHP lilerin CHP’ye olan vefa borcunu öde baskısıyla adaylığı kabul ettiği gelen bilgiler arasında. CHP de Ali Erdoğan’ın ilk zamanlar tepki görebileceği ancak ilerleyen günlerde Ali Erdoğan ile seçimde daha güçlü olacağı konuşuluyor.
CHP Genel Merkezinin Ali Erdoğan’ı aday yapmasının en büyük nedeninin ise CHP anketlerinde ve AK Parti anketlerinde Ali Erdoğan isminin ön plana çıkması gösteriliyor. Yerel Seçimlere önem veren ve sağdan oy alabilecek adaylara ağırlık veren CHP Uşak’ta Ali Erdoğan’ı aday yaparak 20 yıl sonra tekrar belediyeyi kazanmak istiyor. 

Editör: TE Bilişim