MHP'ye yakınlığı ile bilinen Ortadoğu gazetesi Erdoğan'ın Köşk'e çıkarken ilk icraat olarak MİT Başkanı Hakan Fidan'a "MHP'yi karıştırın!" talimatı verdiğini iddia etmişti. MHP'nin söz konusu iddiaya ise cevabı gecikmedi... 
 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "MHP, öteden beri AKP'nin camiamıza ve tabanımıza dönük politikalarıyla birtakım aklı evvelleri kışkırtarak sahneye koyduğu densiz oyunlarını savuşturmuştur. Parti olarak bu meselenin üzerine gidecek, provokatörlere karşı uyanık ve zinde olacağız" dedi.

ERDOĞAN'IN MİT'E TALİMATI: MHP'Yİ KARIŞTIRIN!

Ortadoğu'nun haberine göre, gazetede manşetten verilen bir haberde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Köşk'e çıkarken ilk icraat olarak MİT Başkanı Hakan Fidan'a "MHP'yi karıştırın!" talimatı verdiği duyurulmuştur. Ancak şu ana kadar muhatapları tarafından bu haberle ilgili hiçbir açıklama yapılmadığı gibi, herhangi bir yalanlama da gelmemiştir " diyen Yalçın, Türkiye'nin güzide kurumlarından olan MİT'in " Tayyip'in İstihbarat Teşkilatı (TİT) " haline getirildiğini vurguladı:

"Malum yandaş medya ise MHP hakkındaki bu önemli haberi her zaman olduğu gibi görmezden gelmiş, zülfiyare dokunmamak için üç maymunu oynamıştır. Bu konu, böylesi durumlar karşısında söylenen bir sözü akla getirmektedir: Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. İster iddia olarak kalsın, ister hakikat olsun, bu husus gündemimizden kesinlikle düşmeyecektir " açıklaması yaptı.

"TAYYİP'İN İSTİHBARAT TEŞKİLATI: TİT"

Daha fazlasını oku: Erdoğan'ın 'MHP talimatı' verdiği iddiasına sert cevap - Siyaset Haberleri - Güncel Haber - Haber - Spor Haberleri- Sıcak haber - Yerel Haber http://haber.rotahaber.com/erdoganin-mhp-talimati-verdigi-iddiasina-sert-cevap_486944.html#ixzz3CoYoeHat 
Follow us: @Rotahaber on Twitter | rotahaberr on FacebookYalçın, "Hatırlanacağı üzere, MİT'i Türkiye'nin güvenliği ve selameti için haber toplama, devlet birimlerini bilgilendirme görevinin sınırları dışına çıkaran yeni yasanın mahzurları konusunda gerek iktidar partisi gerekse kamuoyu partimiz tarafından bugüne kadar defalarca uyarılmıştır. Türkiye'nin güzide kurumlarından olan MİT'in " Tayyip'in İstihbarat Teşkilatı (TİT) " haline getirilerek gestapolaştırılmasının sadece siyasi partiler için değil, topyekžün Türk demokrasisi ve milletimiz için tehdit unsuru olduğu ısrarla anlatılmıştır. Ancak " imam " bildiğini okumaya devam etmiştir.

MHP olarak devlet kurumları ve imkanları istismar edilerek üzerimizde oynanmaya kalkılan kirli oyunlara hem teşkilat disiplinimiz hem de geleneksel mücadeleci ve direnişçi kimliğimizle cevap vermeyi, bu konuda halkı doğrudan bilgilendirmeyi sürdüreceğiz.

MİT'in, Anayasa ile fertlere tanınmış hakları çiğneyerek kendi insanımızı ötekileştiren, düşmanlık ve fitne tohumları eken bir merkeze dönüşmemesi için müteyakkız olacak, hukukun üstünlüğü konusunda halkın ferasetini uyandıracağız" dedi.

"MHP, AKP GİBİ ÇIKAR ORTAKLIĞININ İNSANLARI BİR ARAYA GETİRDİĞİ BİR PARTİ DEĞİLDİR"

Yalçın, şunları söyledi: "MHP, öteden beri AKP'nin camiamıza ve tabanımıza dönük politikalarıyla birtakım aklı evvelleri kışkırtarak sahneye koyduğu densiz oyunlarını savuşturmuştur.

Parti olarak bu meselenin üzerine gidecek, provokatörlere karşı uyanık ve zinde olacağız. Meseleyi hassasiyetle takip edecek, MHP'nin birlik ve insicamına kast etmeye niyetlenenlerin heveslerini kursaklarında bırakacağız.

"MHP ÜZERİNDEN OY DEVŞİRME HESABI YAPILIYOR"

Durumdan vazife çıkarmaya çalışanlara, fırsatçılara, ince hesap peşindeki müzmin muhaliflere ve onları tahrik eden maksatlılara göz açtırmayacağız. MHP'yi sarsıp güçten düşürmeye ne iktidarın ne de onu destekleyen iç ve dış odakların mecali yetecektir.

Ancak Tayyip Erdoğan ve AKP, MHP'ye zarar verme planından vazgeçmemiştir. Zira bir yandan MHP'nin kamuoyundaki prestijine darbe vurulmaya çabalanırken diğer yandan da partimizin muhafazakar ve vefakar tabanından 2015 genel seçimlerinde oy devşirme hesapları yapılmaktadır.

MHP aleyhinde algı oluşturma çabalarını beşer ötesi boyutlara taşıyan AKP iktidarı; uzunca bir süredir gelecekten haber getiren yalancılara başvurmakta, partimize dair astrolojik öngörüler almaktadır. Vaktiyle TV ekranlarında birbirini yiyen çapsız müneccimlere yandaş gazetelerde köşe yazarlığı verilmiştir. Kamuoyunu MHP'nin kan kaybedeceği konusunda şartlandırmak için bir süre önce yandaş TV haber kanallarından birine çıkarılan siyaset psikiyatristi(!) Prof. Dr. Medaim Yanık ise " Gaybı ancak Allah bilir. " ve " Bütün müneccimler ateştedir. " meallerinde vazedilen ilah” düstura rağmen gaipten haberler vermiştir. Yanık, Davutoğlu'yla birlikte MHP'nin eriyeceği kehanetinde bulunmuştur. Bu profesörün payesini hangi astroloji akademisinden aldığını ve tıp diplomasını kimlere onaylattığını bilmiyoruz. Ama bildiğimiz odur ki Tayyip Erdoğan ile AKP, MHP'den kurtulmak ve 2015'te partimizin tabanında kaymalara yol açmak üzere ilmi, aklı ve din” vecibeleri bir kenara bırakmış, safsataya sarılmıştır. 

Editör: TE Bilişim