Milliyetçi hareket Partisinin başarılı yöneticilerinden Hayrabolu ilçe başkanı ve yönetimi genel merkezin talimatıyla görevlerinden alındı.Hayrabolu ilçe başkanı Alaaddin Özgül'ün yerine DSP İlçe başkanı Gürol Yıldırım MHP Hayrabolu ilçe başkanı olarak atandı.

Hayrabolu eski  ilçe başkanı Alaaddin Özgül Basın açıklaması ile konuya ilişkin kamuoyunu bilgilendirdi

Muhterem Misafirler ,

Aziz Dava Arkadaşlarım ,

Kıymetli Hayrabolulu kardeşlerim ,

Sayın Basın Mensupları ,

Hepinizi muhabbet ve sevgiyle selamlıyorum.

2013 Yılının Kasım ayında başlayan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığımız bugün itibariyle sona ermiş, Hayrabolu Halkının yoğun teveccühü ve desteğiyle sürdürdüğümüz bu kutlu vazife, tedbirli Genel Başkanın talimatıyla atanmışlar tarafından sona erdirilmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisinde aylardır devam eden Demokratik talepler görmezden gelinmiş, Siyasi İktidarın yoğun baskısıyla Milliyetçi Hareket Partisi Olağanüstü Kurultayı engellenmiştir.

Kurultayın engellenmesi için Siyasi İktidarla birlikte hareket eden Genel Merkez, Türkiye Genelinde sürdürdüğü Ülkücü kıyımını ilçemizde de sürdürmüştür.

Görev sürem içerisinde Milliyetçi Hareket Partisinin başarılı olması için yönetimdeki ülküdaşlarımızla birlikte yoğun bir gayret gösterdik.

2014 Yılında girdiğimiz Yerel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi tarihinin en büyük oy oranlarına ulaşmış, az farkla seçimi 2.parti olarak bitirmişti.

Girdiğimiz Haziran Genel Seçimlerinde Türkiye ortalamasının üstünde başarı almamıza rağmen; Parti Genel Merkezinin anlamsız politikası yüzünden Kasım ayında ülke genelinde görülen düşüş ilçemizde de yaşanmış, Milliyetçi Hareket Partisini idare edenlerin iktidara talip olmadıkları aziz Milletimiz tarafından net olarak görülmüştür.

Yaşadığımız süreçte MHP Genel Merkezinin başarılı il ve ilçe yönetimlerini fes ettiği, fes edemediklerini ise baskı yoluyla istifaya zorladıklarına defalarca şahid olduk.

Son olarak başarılı bir yönetim ortaya koyan Hayrabolu ilçe teşkilatımıza operasyon yapılmış, hayatı boyunca Ülkücü-Milliyetçi çizgiden sapmayan şahsım ve yönetimimizin yerine; Sol görüşlü bir arkadaşımız tercih edilmiştir.

Bu durum da göstermektedir ki ; MHP Genel Merkezi Ülkücüleri temsil etmemektedir.

Başbuğ Atatürk ve Başbuğ Türkeş’in yolundan sapmışlar, başkanlık heveslerine kendilerini kaptırmışlar, siyasi iktidar tarafından esir alınmışlardır.

Her şeye rağmen bugün görevden alınmamız, Milliyetçi-Ülkücü çizgiden sapacağımız anlamı taşımaz. Bundan sonraki süreçte de Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in partisi Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde mücadelemizi sürdürecek, değişim yönünde irade ortaya koyduğu için haksız yere görevlerinden alınan Ülküdaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Görev süresince şahsıma ve yönetimimize desteğini esirgemeyen Hayrabolu halkına teşekkür ediyorum.

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene .

Editör: TE Bilişim