KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın programına konuk olan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, BBP'yi FETÖ'nün kurduğunu söyleyen MHP'li Öztürk'e sert açıklamalar yaptı.

BBP'li Yelis, "Rahmetli Muhsin Başkan, hiçbir cemaatin, hiçbir derneğin,  vakfın, hatta yurtiçindeki herhangi bir güç odağının, yurtdışındaki bütün güç odakları biraraya gelse dahi kendisine etki edemeyeceği, Türkiye'nin tanıdığı yıldız bir isimdi.

AKP MHP ve İYİ Parti seçmeninin CHP tavrı belli oldu AKP MHP ve İYİ Parti seçmeninin CHP tavrı belli oldu

Rahmetli Muhsin Başkanı, gökteki yıldızlar da tanımıştı, denizdeki martılar da tanımıştı ama bu arkadaşımız tanıyamamış. Öncelikle bir istiğfar etti, şahsi pr yapmak uğruna, böyle hem inanmadığı, inanıyorsa belgelerini koysun ortaya, hem de bir camiayı, ülkücü camiayı yaralayan böyle abuk subuk sözleri sarfetmesin, bizim beklentimiz öncelikle kendisinin Büyük Birlik Partisi'nden, rahmet Muhsin Başkanın ailesinden ve ülkücü camiadan özür dilemesidir.

Oktay Öztürk özür dilemezse, hukuk önünde de arkadaşlarımız hazırlıklarını yaptı, hesabını soracağız. Muhsin Başkan, yiğit duruşu dava adamlığıyla iyi bir Türk milliyetçisi olduğunu, ülkücü hareketin ve ülkücülüğün ete kemiğe bürünmüş hali olduğunu ispatlamış birisidir" dedi.

Editör: TE Bilişim