Öztürk programda "MHP bu tabloları daha öncede yaşadı.Herkes çıkışta MHP'nin yerini alacağını iddia ediyordu. Orda da FETÖ'nün eli var.1992'deki kopmalarda da FETÖ'nün eli var.Sonra da Aydınlık Türkiye Partisinde. BBP'yi FETÖ kurdu."dedi.

Bu noktada şu açıklamayı yapmakta fayda var, MHP’den ayrıldıktan sonra uzun yıllar Tuğrul Türkeş’in kurduğu Aydınlık Türkiye Partisinde (ATP) Genel Başkanlık yapan Oktay Öztürk daha sonra tekrar MHP’ye dönerek, 2011 yılında MHP Erzurum Milletvekili olmuş 2012 yılındaki kongrede de MHP Genel başkan yardımcısı olmuştur.

Bu açıklamaya BBP'den çok sert tepki geldi.

Eski BBP Genel Başkan yardımcısı ve MKY üyesi Osman Tüfekçi Habererk.com!a yaptığı açıklamada " Oktay Öztürk daha önce MHP'den ayrılıp ATP diye parti kurdular. Daha sonra tekrar MHP'ye döndüler. O dönemde MÇP, SHP bugün ki PKK'lıları meclise sokma konusunda anlaştılar.

MÇP de buna alet oldu.

Şimdi aradan 25 sene geçti düşünün şöyle BBP'nin adının ambleminin verildiği ayrı ayrı toplantılarda 10'ar kişilik gruplar halinde istişare halinde bunlar yapıldı.

Yani bir üst akıl olsa ya da FETÖ gibi bir bağlantı olsa yeni kurulan bir partinin adı da dışarıdan gelirdi.

Burada Oktay Öztürk tamamıyla iftira atıyor ve iftirasını ispatlamakla yükümlüdür.

İspatlamazsa tüm kamuoyuna şerefsiz alçak sıfatıyla sıfatlandırılacaktır.

Oktay Öztürk aslında karakter ve kalite açısından ülkücü harekete yakışmayan hatta bulunduğu partiye yakışmayan bir adamdır.

BBP bu ülkenin milletin şahdamarıdır.

Burada büyük adaletsizlik ve haksızlık var milletvekili olmuş, birinin bu sözleri söylemesi yakışık almaz. "dedi.

MHP’li Oktay Öztürk İYİ parti hakkında da FETÖ imasında bulundu.

Editör: TE Bilişim