MHP'li Semih Yalçın'dan CHP'ye Öcalan çağrısı

MHP'li Semih Yalçın'dan CHP'ye Öcalan çağrısı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP'nin PKK'nın bitişine destek vermesi gerektiğini söyleyerek CHP'ye çağrıda bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP'nin terörün bitişine destek vermesi gerektiğini söyledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü elebaşı Öcalan'ın TBMM'de konuşarak örgüte silah bıraktırması için çağrıda bulundu.

Muhalefet, bu çağrının Anayasa değişikliği ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yeniden aday yapmak amacı taşıdığını iddia etti. Yalçın, CHP ve DEM Parti'ye seslenerek, terör örgütüne destek vermekten vazgeçmelerini istedi.

Ayrıca, Bahçeli'nin çağrısının kamuoyunda büyük yankı uyandırdığını ve CHP'nin çelişkili tepkiler verdiğini belirtti.

Yalçın, DEM Parti'ye Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne yönelik adımlar atma çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.