Ökkeş Şendiller, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada herhangi bir partiden adaylık başvurusu yapmadığını ama İYİ Parti'de siyaset yapan arkadaşlarına yardımcı olamaya çalışacağını açıkladı.

Şendiller'in açıklaması şu şekilde;

" 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği erken (baskın) genel seçimlerinde Bir çok dostumuz ve dava arkadaşımız “Milletvekilliği adayı olup-olmadığımızı “ısrarla sormaktadır.

Bizim bu seçimlerde her hangi bir partiden adaylık müracaatımız ve talebimiz olmamıştır.

Ancak Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar ve çocuklarımızın,torunlarımızın geleceği için üzerimize düşen sorumluluğu dava anlayışımıza yakışan şekilde eksiksiz yerine getirme gayretinde olacağız.

Bunun için yönümüzü güneşe dönerek,elimizi vicdanımıza koyup “İYİ Parti”de siyaset yapan,aday olan kardeşlerimize yardımcı olmaya çalışacağız.

Maksadımız :‘beni biz yapma inancıyla’ Aziz Türk Milletine hizmete koşturacağız.

Niyetimiz adaleti ve hukuku yönetimde yeniden hakim kılarak ,Milletimizin birliğini ve kardeşliğini tesis etmek için ,her şartta elimizi taşın altına koyma azim ve gayretinde olacağız.

Durumumuza ilgi gösteren ve merakını gidermek için sorular soran can dostlarıma ve dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. 

Sizlerle el ele zafer için koşturacağız.

İhtiyaç duyulan her meydanda birlikte olmayı bir vazife biliyoruz.

Yapılacak seçimlerin Milletimize hayırlar getirmesi dileklerimle selam ve muhabbetlerimi sunarım.

TÜRKİYE İYİ OLACAK."


Ökkeş ŞENDİLLER
19.Dönem KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ

 

Editör: TE Bilişim