20.02.1956 Tarihinde Kırklareli’nin Kaynarca beldesinde dünyaya geldim. İlk ve ortaokulu öğrenimimi Kaynarcada tamamladıktan sonra, lise öğrenimimi Pınarhisar Lisesinde tamamladım. 1975 yılında Pınarhisar ülkü ocaklarının kuruluşunda yönetim görevlisi olarak görev aldım.

1976 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarih bölümüne girdim. 1980 yılında mezun oldum aynı yıllarda Çapa Yüksek Öğretmen Okulunu da bitirdim. 1980 yılında öğretmenlik hayatıma başladım. 28 yıllık eğitim hayatımda çeşitli kademelerde idareci olarak görev yaptıktan sonra 2009 yılında Tarabya Rum İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevindeyken emekliliğe ayrıldım.

2009 yılında gerçekleştirilen Yerel seçimlerde Esenler Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye encümen adayı olarak, 2009-2012 yılları arasında Esenler Milliyetçi Hareket Partisi İlçe yönetiminde İlçe sekreterliği ve İlçe teşkilat başkanı olarak görev yaptım.

Ticari hayatıma aile şirketimiz olan Nis Çorap Çamaşır Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinde devam etmekteyim.

Esenlerdeki camiamızın önde gelen isimleri ve kanaat önderleri ile yapmış olduğumuz uzun istişareler neticesinde şahsıma gösterilen teveccüh doğrultusunda bu kutsal görevi üstlenerek Esenler Milliyetçi Hareket Partisi Aday Adaylığına müracaatımı yapmış bulunmaktayım

İyi derecede İngilizce bilmekteyim, evli ve iki çocuk babasıyım.

Tüm işverenler derneği (TİVDİR) üyesi olup ayrıca edebiyat fakültesi mezunları ve mensupları derneğinde yönetici olarak görev yapmaktayım.

Necdet KİRACI MHP Esenler Belediye Başkan Aday Adayı

Editör: TE Bilişim