MHP Genel Başkan Adayı Dr. Sinan Oğan, Twitter hesabından çarpıcı bir iddiada bulundu.

Yandaş medyanın "HDP 'evet' diyecek" şeklindeki algı operasyonu tam gaz devam ederken, Oğan, Anayasa'nın ilk 4 maddesinin de HDP'nin desteğiyle değişeceğini iddia etti.

İlk 18 maddenin MHP'nin yardımıyla değiştirildiği ifade eden Sinan Oğan, "Biz de aynı kaygıları taşıyoruz. 18 madde MHP ile geçirildi. Göreceksiniz ilk dört madde de HDP ile değiştirilecek. Nasıl önleyeceksiniz?" paylaşımında bulundu.

BAHÇELİ'YE GÖNDERME

MHP Grup toplantısında "Eğer Doğu Perinçek ve 'hayırcı' yoldaşlarıyla Recep Tayyip Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa, kesinlikle ve istisnasız sayın Erdoğan'ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır" şeklinde konuşan Devlet Bahçeli'ye de gönderme bulunan MHP Genel Başkan Adayı Oğan, "Ülkücü hareket hangi ara Perinçek ile Erdoğan ararına sıkışıp kaldı. Ülkücülerin kendi yolu, kendi tercihileri vardır. Bu da Türk milletidir. Ülkücüler, Perinçek ile Erdoğan arasına sıkıştırılamaz. Biz diyoruz ki, "Ne Şam'ın şekeri, ne Arap'ın yüzü" Bize Türk milleti yeter..." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim