Özel, CHP'nin 185 bin sandık sorumlusuna ulaşan çağrı merkezini ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 185 bin sandık sorumlusuna ulaşmak için kurulan çağrı merkezindeki gönüllüleri ziyaret etti. Genel merkezde 60 gün sürecek bir çalışma başlatan CHP, olası erken seçim hazırlıkları kapsamında sandık örgütlenmesini güçlendirmeyi hedefliyor. Bu çalışmada kadın ve gençlik kolları üyelerinden oluşan gönüllüler, sandık sorumlularıyla birebir iletişim kuruyor.
Özgür Özel'in ziyaretinde, günlük görüşme sayıları, görüşme sonuçları ve performans raporları incelendi. Çağrı merkezi gönüllülerinin ve sandık görevlilerinin çalışmalarının yerinde takibi yapıldı. CHP Genel Başkan Yardımcıları Ensar Aytekin ve Pınar Uzun Okakın koordinasyonunda yürütülen bu çalışma, genel merkez ile sandık sorumluları arasında güçlü bir iletişim ağı oluşturmayı amaçlıyor.
Görüşmeler sırasında, gönüllüler sandık görevlilerinden, Ekrem İmamoğlu'nun özgürlüğü ve erken seçim talebiyle başlatılan imza kampanyasına destek istemelerini talep ediyor. Seçmen ziyaretleri, CHP'nin mobil uygulamasındaki "Benim Sandığım" sekmesine işleniyor. Parti kaynakları, seçmen ziyaretlerinin seçim organizasyonunun en önemli aşamalarından biri olduğunu belirterek, CHP'nin olağanüstü koşullar altında olağanüstü bir örgütlenmeyle çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.