Özgür Özel: Antalya'da 'Free İmamoğlu' posteri
Yayınlanma:
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'daki 'Free İmamoğlu' posteriyle ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı.
Antalya'da Tophane Parkı'na asılan "Free İmamoğlu" posterinin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.
Özel, yaptığı paylaşımda iktidarı eleştirerek, sokakların yasaklanmasına rağmen her geçen gün daha da güçlendiklerini vurguladı. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun posterlerinin yasaklanmasına rağmen tüm Türkiye'ye bu posterleri astıklarını belirtti.
CHP Genel Başkanı, paylaşımında "Siz, sokakları yasakladınız, biz her gün daha çoğaldık. Siz, Ekrem İmamoğlu’nun posterlerini İstanbul’da yasakladınız, biz tüm Türkiye’ye astık. Elinizden geleni ardınıza koymayın! Bugün, Antalya Tophane" ifadelerini kullandı.
Kaynak:ANKA
Siyaset
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.