CHP Milletvekili Aday Adayı Avukat Arzu Sabuncu,  AK Parti iktidarının artık söyleyecek sözü bile kalmadığını belirterek, Muharrem İnce’nin de CHP’den Cumhurbaşkanı adayı olması nedeniyle ince ince telaşlanmaya başladıklarını öne sürdü. Sabuncu, “Halk sürünürken AK Parti’nin ayrıcalıklıları zengin oldu. Bu düzen bitecek” dedi. 

İlkadım, Terme, Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçe örgütlerini ziyaret ederek, vatandaşların da sorunlarını dinleyen CHP Milletvekili aday adayı Sabuncu, ‘’24 Haziran seçimleri CHP’nin zaferiyle sonuçlanacak. Bunu sokakta görebiliyorum. Vatandaş ezilmiş, bıkmış, bıktırılmış. Değişim istiyor artık. Çünkü bu düzen zenginleşmenin, ayrıştırmanın düzeni oldu. Bu düzenin içinde halk yok’’ dedi.

PARTİMİ DE, HALKI DA BİLİYORUM

Arzu Sabuncu, Ülkemizde 50 dolayındaki ilden daha büyük olan İlkadım’da ilçe başkanı olarak görev yapmış olmasının kendisine olayları daha net görme imkanı verdiğini ifade ederek şöyle konuştu: “Ben Samsun’u biliyorum. Hangi mahallede ne sorun var bilirim. Samsun’un neden kalkınamadığını neden her geçen gün gerilediğini vatandaşımla çok konuştuk. Şimdi sırası geldi, zamanı geldi. Artık CHP’nin iktidar dönemi. Yok edilen dar gelirli, orta kesim, şimdi yeniden umutlandı. CHP’nin il ve ilçe görevlileri artık sahada. Gerekirse herkese tek tek bu düzenin götürdüğü değerlerimizi anlatacağız”.. 

TÜRKİYE İNCİ İLE HEYECANLANDI

 Arzu Sabuncu, ‘’24 Haziran seçimleri ülkemizin aydınlık geleceği için son şans olarak görünüyor. Türkiye’yi 16 yıldır yöneten AK Parti, baskın erken seçimle yeniden kazanacaklarını düşündü ama bu defa işler tersine dönecek. Cumhurbaşkanı adayımızın Muharrem İnce olduğu açıklandığında duyulan heyecan, ülkemizde yaşanacak büyük değişimin habercisidir. Türkiye 25 Haziran sabahına CHP iktidarıyla uyanacak. CHP kazanınca Türkiye kazanmış olacak’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim