Savcı Sayan'ın işaret ettiği ismi CHP açıkladı! İddiaların odağındaki AKP'liden yanıt geldi
AKP'nin eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla büyük bir yolsuzluk iddiasında bulundu. Sayan, isim vermeden bahsettiği kişinin hem terör örgütleriyle bağlantılı olduğunu hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adını kullanarak rant sağladığını öne sürdü.
Bu iddialar siyaset kulislerinde geniş yankı uyandırırken, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, TBMM’de yaptığı açıklamada, söz konusu kişinin Aydın Ayaydın olup olmadığını sordu.
Başarır, Muğla’daki bazı gelişmelerin bu iddiaları desteklediğini belirterek Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırdı.
Aydın Ayaydın ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, kendisinin bu iddialarla hiçbir ilgisinin olmadığını ve adının siyasi polemiklere malzeme edilmemesi gerektiğini ifade etti.
Hukuki süreçlerin işletileceğini belirten Ayaydın, AKP’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan bağlılığının tartışmaya açık olmadığını vurguladı.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.