Sayın Koray Aydın...

1- Bu kavga, bu sefer sizin kurduğunuz duygu boşaltan bir tragedya değil, Ülkücülerin var olmak adına başrol oynadığı dramadır.
2- Siz muhalefetten vazgeçmişken bile, bizim inatla ve yalnız başımıza kalmamıza rağmen diri tuttuğumuz bir arenadır. Eskiden bizim size katıldığımız, lakin şimdi sizin bize katıldığınızı zannetmiş olduğumuz mücadele ortamıdır.
3- Bu kavga sizinle diğer adaylar arasında, istediğini elde etmeye odaklı GEÇİCİ bir REKABET değildir, Ülkücüler ile Bahçeli arasında başlayıp Millet ile İktidar arasındaki hesaplaşmaya uzanan KALICI bir DEĞİŞİM hareketidir.
4- Kongreden kongreye bir İSTİKBAL dizaynı adına girişilen bir rekabet ortamı değildir, bir kereye mahsus ya başarıp ya öleceğimiz İSTİKLAL kavgasıdır.
HATIRLATMA KISMI
1- Sn. Bakanım aday gösterildiniz ve vilayetinizde kaybettiniz, Meral Hanım aday gösterilmedi ve ülkede MHP, oyların üçte birini, vekaletin yarısını kaybetti. Acaba tersi durum olsaydı siz kardeşlik hukukunda bu kadar bonkör olur muydunuz?
2- Toplanan imzalar, tutanaklar ortadadır. Size ait imzayı açıklamayıp kardeşlik hukuku altında eşit şartlarda çağrı heyetine imza atan Meral AKŞENER, sizin tarafınızdan kaçırılmayacak bir açık mı bırakmış durumdadır? Yani bu TEVECCÜH sizde olsaydı, Çağrı heyetinde 2 üyeyi karşınıza güvenerek bırakır mıydınız? 
3- Sizin hakkınızda en ufak bir İTHAM veya saygısızlıktan kaçınırken gerginliğinizi bir türlü yumuşatamadık, lakin sizin artan dozda imalarınız ve sonunda ayan beyan ithama dönüşen açıklamalarınız hanımefendiyi bir türlü gergin hale getirmedi.

Dr. Mehmet Fatih Doğrucan
Editör: TE Bilişim