Zonguldak’ta Ülkücü Hareket’in ve MHP’nin kanaat önderleri ile buluşan MHP Genel Başkan Adayı Süleyman Servet Sazak, ülkenin cumhuriyet tarihinin en zorlu döneminden geçtiği belirterek, şer güçlerinin Türkiye’yi kirli bir savaşın ortasına çekmek istediklerini vurguladı.

 

Zonguldak Anadolu Otel’deki toplantıya MHP’den çok sayıda kanaat önderi katıldı. Sıcak bir ortamda geçen toplantıda konuşan Sazak, MHP’deki gelişmeleri değerlendirirken, “Müslüman bir Türk evladı olarak benim için bu dünyada hiçbir  makam ülkücü olmaktan daha haysiyetli değildir” dedi.




Sazak konuşmasında şunları söyledi:


“Bugün siyaseten bulunduğumuz yer Ülkücü Hareket’in mücadele ihtişamının karşılığı değildir.  İnanıyorum ki, her ülkücü bilgisi ile azmi ile cesareti ile üç hilale bayraktarlık yapmayı hak ediyor. Bugün iş başa düşmüştür. Milli Mücadele geleneğinden gelen bir ailenin çocuğu olarak mesuliyetlerimi biliyorum. Birlikte el ele, gönül gönüle, omuz omuza ve her ülkücünün kalbini kazanarak başaracağımıza inanıyorum.”


"ÜRETEN BİR EKONOMİ ŞART"

 

Ülke böylesine bir terör sarmalı ve savaş riski ile karşı karşıya iken Ülkücü Hareket’in üzerine ölü toprağı serpilmiş bir MHP görüntüsünden rahatsız olduğunu belirten Sazak, Genel Başkan seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerini de anlattı.

Sadece Türkiye için değil dünya için de ekonomik bir model oluşturulacağını kaydeden Süleyman Servet Sazak, üreten bir ekonominin şart olduğunu söyledi. Sazak, fert başına düşen milli geliri refah düzeyi yüksek ülkeler seviyesine çekilmesinin mümkün olduğunu ifade etti.

SAZAK’A PLAKET


Sazak’ı Zonguldak’a gelişi sırasında karşılayan Alaplısporlu gençler, etkinlikler boyunca da yalnız bırakmadı. Zonguldak’taki temasları sırasında Sazak’a Ülkücü Kuruluşlar tarafından da plaket verildi.


Editör: TE Bilişim