Şefkat Çetin’e bir “ulak” ile “partiyi terket” talimatı gönderdi.Bahçeli, “ulak”ı yanına çağırarak “çok sert bir dille”, Şefkat Çetin ile görüşmesini partiyi ve görevini bırakmasını istedi. MHP Genel Merkezi’ne gelen“ulak” Çetin’i makamında ziyaret etti ve Devlet Bahçeli’nin kendisiyle bir daha görüşmek ve partide görmek istemediğini bildirerek, “istifa et” talimatını iletti. Çetin de bu talimatı “kabul etmeyeceğini” ve istifa etmeyeceğini “ulaka” söyledi.

Çetin'in bu tavrından sonra Bahçeli'nin görevden almayı bayramdan sonra gerçekleştirebileceği belirtiliyor.

Şefkat Çetin’in bu tebliği kabul etmemesi üzerine Bahçeli, “öyle veya böyle” Çetin’in “görevinden alınması” talimatı verdiği, önümüzdeki Kurban Bayramı’nda veya bayramdan hemen sonra Çetin’in parti ile ilişkisinin kesileceği MHP kulislerinde konuşuluyor.Her bayramda Devlet Bahçeli ile Genel Merkez’de bayramlaşmada bulunan Şefkat Çetin’in bu Kurban Bayramında bayramlaşmada dahi bulunmayacağı konuşuluyor.

Yine MHP kulislerinde MHP Lideri Bahçeli’nin uzun bir süredir Şefkat Çetin’i makamında kabul etmediği, Çetin’in de Başkanlık Divanı Toplantılarında bir süredir görmediği belirtiliyor.

Çetin'in istifasının istenmesi olayında Genel Merkez'deki başka bir grubun etkin rol oynadığı konuşuluyor.

İşte Çetin'in parti içindeki isimleri hedef aldığı o mesajları:

Editör: TE Bilişim