~~MHP’den Devlet Bahçeli’ye ilk rakip çıktı www.hergunmedya.com un özel haberi... Alparslan Türkeş’in cezaevi doktoru olarak ta tanınan 1995 yılında Antalya milletvekili adayı olan iş adamı Selim Kaptanoğlu Antalya’da partilileri yoğun katılımı ile yaptığı basına kapalı kahvaltılı toplantıda resmen MHP genel başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 

 


Selim Kaptanoğlu partililerle sabah kahvaltısından buluştu

  Antalya’da MHP’lilerle sabah kahvaltısından buluşan Selim Kaptanoğlu MHP genel başkanlığına adayım dedi.

Kaptanoğlu, MHP artık bu zihniyetten arınmalı, ülkücüleri harekete geçirmek için adayım Devlet Bahçeli ve ekibi ile MHP’nin iktidar olma imkânı kalmamıştır AKP ye alternatif olması gereken MHP bugün sanki AKP ve CHP güdümünde dedi, Selim Kaptanoğlu Devlet Bahçeli ile Başbuğun sağlığında yasadığı bir anıyı da partililere anlattığı kahvaltılı toplantıda Zaman zaman tansiyonun yükseldi.

 Yaptığı açıkmalarına şöyle devam etti, Devlet Bahçeli ve Ekibi 17 yıldır ülkücüleri partiden arındırma faaliyeti yapmaktan başka bir şey yapmamakta, Genel başkan ve yanındakiler şunu çok iyi bilsinler bu dava sahipsiz değil kimsenin de tekelinde değil 10 bin kişi ile genel merkezin kapısına dayanacağız, çok net söylüyorum gerekirse işgal edilir MHP’de bu zihniyetten Kurtarılır Şekilde açıklamasını sonlandırdı….

 

 Haber; Vehbi KAYA
- See more at: http://hergunmedya.com/haber/flas-flasselim-kaptanoglu--mhp-genel--baskan-adayi/9163/#sthash.hgv8cpfg.SPqaPbbl.dpuf

Editör: TE Bilişim