Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, yarın Sakarya’da gerçekleştireceği e-miting ile Türkiye siyasetinde bir ilke imza atacak. Miting sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

Karamollaoğlu’nun konuşma yapacağı e-miting Sakarya’da Best Western Premier otelin toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Saat 15.30’da başlayacak e-miting katılmak isteyen herkese açık olacak. Karamollaoğlu bu salonda kürsüye çıktıktan sonra basınla paylaşılan canlı yayın frekansının yanı sıra genel merkezde kurulan ofis aracılığıyla yapılan konuşma Twitter, Facebook gibi sosyal medya platformlarda paylaşılacak.

KARAMOLLAOĞLU’NA SORU SORULABİLECEK

Bu paylaşım, üyelerin de desteğiyle yaygınlaştırılacak. Böylece Karamollaoğlu’nun konuşmasının bulunduğu salonun dışında hem Türkiye’de hem de dünyanın farklı ülkelerinde izlenmesi sağlanacak.

Bu şekilde milyonlarca kişiye ulaşmayı hedefleyen e-miting ayrıca interaktif olacak. Karamollaoğlu konuşması sırasında sosyal medyadan gelen sorulara da yanıt verecek. Bu durumda Karamollaoğlu’na sadece yurt içinden değil yurt dışından da soru yöneltilebilecek. Miting Karamollaoğlu, kentte gerçekleştireceği bir dizi görüşmeler ile programını sonlandıracak.

Editör: TE Bilişim