MYK toplayarak 18 Mart 2018 tarihinde 12. Olağan Kurultay kararını almıştır. Nereden etkilendikleri belli olmayanlara MHP'yi teslim edemeyiz.
Devlet Bahçeli

Gelinen Nokta ise;

Nelerden etkilendiğimizin bir kısmını tekrar söyleyelim…

Seni seçerken ‘’ülkücü irade’’iken,seni yetersiz bulunca hain ilan edilmemizden etkilendik.

Başbuğun bıraktığı tüm mirası hovardaca yemenden yok etmenden etkilendik.

50 yıllık bu hareketin hali hazırda 3000 tirajlı kıytırık senin borazanın bir tek gazete ve uydu kirasını ödeyemediği için yayınları kesilen tek kanal tv den başka bir şeyi olmayışından etkilendik.

Ocakların ve orada ki gençliğin perişan umutsuz halinden etkilendik.

Yeni nesil ülkücülerin işsiz aşsız eğitimsiz kalışından,üniversiteye gidebilenlerin kimsesizliğinden,eskilerinse devletin üst kademelerinden vebalıymış gibi uzak tutulmasından,buna karşı kılınızın kıpırdamamsından etkilendik.

Milyarderler listesinde bir tek ülkücü iş adamı olmamasından etkilendik.

Bir tek eğitim kurumu,öğrenci yurdu,sinema,tiyatro,dernek,vakıf,etkili bir stk mızın olmayışından,liderliğinizde geçen 20 yılda bir tek parmakla gösterilip örnek olacak bir ülkücünün yetişmemiş olmasından etkilendik….

Türk milleti adına karar veren mahkemelerin kararını tanımayız demenden ve bunu daha önce söyleyip uygulayanları engelleyememenden etkilendik.

AKP yi 14 senedir vatana ihanet,teröre destek,bölücülük ve hırsızlıkla suçlamana rağmen hala tek başına iktidarda olmalarından ve böyle giderse olmaya devam edeceklerinden etkilendik.

Hele 7 haziran da tepe taklak giderlerken ‘’önlerine yatıp’’uçurumun kenarından almandan,bu uğurda teşkilatların canla başla kazndığı 40 millet vekilini zayi etmenden etkilendik.

O tarihten bu yana ülkenin kan gölüne dönmesinden,verilen 500 e yakın şehitimizin kanlarından,bunları sadece seyrediyor olmandan etkilendik.

Siyaseten son derece başarısızsınız ülkücü hareketin ve Türk milletinin önünü tıkıyorsunuz,umut olamıyorsunuz dediğimizde bizleri açıkça ‘’hain’’ilan etmenden etkilendik.

Sırf oturduğunuz makam ve koltukların derdine düşüp amacı belli ‘’bölücü yeni anayasa ya’’ve birilerinin ‘’başkanlık’’ sevdasına yeşil ışık yakmandan etkilendik.

En çok ta 14 senedir bilinmeyen vadelere verdiğin başarı senetlerinin hepsinin protesto olması yüzünden vatana millete haciz gelmesinden etkilendik.

Bu kadarı bile mahcup olmanıza vicdanlarınızı kanatmaya yetmez mi?
Yeter artık şu son süreçte bile ülkeye millete davaya verdiğiniz zararların daha da artmasına yol açmadan onurlu erdemli şekilde bırakıp gidin de Türk milletinin önünde bir yol açılsın…

Bekir Benli

Editör: TE Bilişim