GENEL BAŞKAN ADAYI MERAL ABLAYA MEKTUP

 

 

GENEL BAŞKAN ADAYI MERAL ABLAYA MEKTUP

Sevgili Meral Abla belki de sana ilk ve son kez abla diyorum. İnşallah MHP genel başkanı olacaksın ve sana sayın genel başkanım diye hitap edeceğim.

MHP genel başkanı olmadan önce sana ülkücülerin harap olmuş gönülleri ile ilgili bazı notlar yazmak istedim.

Abla ; Biz ülkücüler kullanılmaya çok müsait insanlarız.. Kullanılmaktan kasıt duygusal olmamız kandırılmaya çok müsaitiz... Bu yüzden ülkücüler hep ikinci planda kaldı , hep dış kapının mandalı görüldü. Bize hep siz bekleyin denildi nerede yedi kat yabancı var onu bu teşkilatın baş köşesine getirdiler..
Sende böyle yapacaksan MHP genel başkanı olma ABLA !!!

Abla ; Milletvekili listesi yapılacak kendi memleketinde 4-5 sene il başkanlığı yapmış , ocak başkanlığı yapmış , ilçe başkanlığı yapmış ,yaptığı süre boyunca gitmedik cenaze , düğün , hasta ziyareti bırakmayan , teşkilat mensupları , milletvekili olmak için görevinden istifa edip genel merkeze müracat ediyor ama o , teşkilat mensubunun yerine ömründe MHP önünden geçmemiş bir kişi o , ile 1. sıra milletvekili oluyor.. ve o , il teşkilatından , genel merkez seçimlerde gayret ve çaba göstermesini bekliyor.
Sende böyle yapacaksan MHP genel başkanı olma ABLA !!!

Abla ;Mevcut genel başkan , MHP il , teşkilatlarını , özellikle Anadolu da ki teşkilatları seçimden seçime mitinge geldiğinde ziyaret eder , ülkücülerle buluşmaz.. Yıl 365 gün , mevcut genel başkan 350 günü Ankara balgat genel merkez de geçirir. seçim dönemleri hariç..
Sende böyle yapacaksan genel başkan olma ABLA !!!

Abla ; Ülkücünün düğünü olur , cenazesi olur , hastası olur teşkilatı yanında görmek ister kendi için değil en yakınları Annesi , Babası , Kardeşleri demesin ki evladım peşinden koştuğun , gece-gündüz demeden çalıştığın MHP nerede ? senin düğününe neden gelmez ? yada cenazene neden gelmez ? diye soru sorduğunda boynu bükük kalıyorsun... Sende böyle yapacaksan genel başkan olma ABLA !!!

Abla ; Bu hareketin dulu , yetimi , öksüzü var bunlar unutulmuş bir köşeye atılmış vaziyet de şuanda. Hatta bu hareketin 1980 öncesi cezaevlerine yıllarını heba etmiş mağdurları var... Onlar da unutulmuş bir köşede yaşam mücadelesi veriyor. Unutulmuş durumda.
Sende böyle yapacaksan genel başkan olma ABLA !!!

Abla ; Sana sadece bir tane örnek vermek istiyorum 5 bin şehit vermiş bu şanlı hareketin içinden. HALİL ESENDAĞ.. 21 yaşında 12 Eylül cuntası tarafından idam edilmiş bir ülkü devi.. İşte o , ülkü devinin elleri öpülesi Annesi MÜRÜVET ana malasef ki Ankara Adliyesi’nin önünde , 12 eylül darbesinin yargılanacağı ilk duruşma gününe bir bastonuyla tek başına geldi. İşte ülkücülerin isyanı bu yalnızlığa...
Sende böyle yapacaksan genel başkan olma ABLA !!!

Abla ; Şunu unutma eğer ki genel başkan olursan seni senden çok sevecek , milyonlarca evladın , kardeşin olacak ne olur abla bizim seni sevdiğimiz kadar sende bizi sev.. İnan ki ülkücüler yıllardır sevgiye hasret kaldı..
Sende ülkücülerden sevgini esirgeyeceken genel başkan olma ABLA !!!

Abla ; Bunları neden yazdın diye bana kızma ne olur.. Sütten ağzı yanan , Yoğurdu üfleyerek yermiş... Ülkücülerin bir 18. yıl daha hayal kırıklığına uğrayacak gücümüz kalmadı..

Editör: TE Bilişim