Daha sonra Stutgart ve Nürenberg’te bilgilendirme toplantılarını devam ettirecek olan İyi Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ, aynı zamanda vatandaşlarımızı Türkiye’nin durumu,geleceği ve içinde bulunduğu şartlar hakkında da bilgilendirdi.

BİZİ ENGELLEDİLER!
İYİ parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Manheim Atatürkçü Düşünce Derneği’nde yaptığı konuşmada,’
"Bizlere, seçmenden çok ilgi var. Sizin programlarınız çok izleniyor demiyorlar..Bize ambargo koyuyorlar..Başkaları bizimle konuşuyor,biz ise o programlara davet edilmiyoruz..Ne oldu da,bir dik değişim dalgasını İyi Parti,Türk siyasi hayatında oluşturdu..İyi Parti, son üç ayın ortaya çıkardığı bir sonuç değil..Almış olduğu anket desteği de son üç ayın verileri değil..

İyi Parti halktan bu desteği aldı,giderek de almaya devam edecek..

MHP içinde 2015 Seçimlerinden sonra bir değişim istendi.

Bu değişim talebi genel başkanlık için oldu.. MHP Genel Başkanlığına demokratik  bir şekilde aday olduk.. Ama gördük ki,karşımızda saray olduğunu gördük.Devletin tüm imkanları da bu kongreyi durdurmak için kullanıldı..Biz bu kongrenin durdurulmasına karşı,sert ve kararlı bir mücadele verdik.Geri adım atmadık.mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürdük.Sonunda kongre için gün aldık. sonunda salonun önünü kestiler ve kongre yapılmasını engellediler..

Bunun karşılığı olarak Recep Tayyip Erdoğan’a,’başkanlık’ yolunu açacak öneri geldi..
Bizde o noktada bir araya geldik.Bu mücadele bitmiş bir mücadele değildi..Hala da devam ediyor.." diyerek konuşmasını sürdürdü..

Editör: TE Bilişim