~~Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl yönetimi ve ilçe başkanları toplantıları MHP İstanbul İl Başkanı  Mehmet Bülent Karataş yönetiminde 1 Aralık Pazartesi günü MHP İstanbul İl Binası’nda gerçekleşti.

 


Karataş yönetiminde yapılan İl Yöneticileri Toplantısı’nda 3 Bölgede yapılan Genişletilmiş İstişare Toplantıları ve İlçe kongreleriyle ilgili değerlendirmeler yapıldı.

 


İl Başkanımız Sayın Mehmet Bülent Karataş “Yaptığımız toplantılar sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi’nde başarıya susamışlık olduğunu gördük. Yerel belediyelerdeki almış olduğumuz başarısız sonuçların, moral bozukluğunun ortadan kalktığını; kaybedilen heyecanın umudun yeniden yeşerdiğinin hep beraber müşahede ettik. Bu gayreti ve mücadeleyi veren tüm değerli arkadaşlarımı kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

 


Karataş, geçtiğimiz Cuma günü Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli önderliğinde gerçekleştirilen Tunceli ziyaretine de değindi. “MHP, dün olduğu gibi bugün de kimse tarafından cesareti sınanamayacak kadar yüce ve büyüktür. Toplumun her yerinde her zaman inandıklarını söyleyebilecek bir lidere ve kadroya sahiptir” dedi.

 


İl yöneticilerini 6-7 ve 13-14 Aralık’ta yapılacak ilçe kongreleriyle ilgili bilgilendiren İl Başkanımız, kongrelerde görev yapacak Divan başkanlarının İstanbul MYK üyeleri ve İstanbul milletvekillerinden seçildiğini söyledi.

 

 


4 Ocak’ta gerçekleştirilecek İstanbul İl Başkanlığı kongresinin Akatlar Kültür Merkezi’nde yapılacağını sözlerine ekleyen İl Başkanımız “Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin umudu olan tek siyasi partidir. Bunun farkında olarak kongremizin Türkiyemize ve Hareketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

 

 

İlçe Başkanları Toplantısının ana gündemini 6-7 ve 13-14 Aralıktaki kongreler oluşturdu.

 


Akp’nin üyelik hırsızlığına ilişkin halen sıkıntılarla mücadele edildiğini belirten MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, yapılan adaletsizliklere karşı daha çok çalışılması gerektiğini vurguladı. Bu kongrenin diğer kongrelerden farklı olarak olağanüstü bir kongre gibi düşünülmesi gerektiğinin önemine değinen İl Başkanımız, “Yapmış olduğunuz üyelerin bilgileri, bilgileri dışında Akp’nin üyesi çıkmaktadır. Arkadaşlarımıza bunu tek tek iletin. Akp, vatandaşımızın bilgisi dışında, T.C. kimliklerine göre insanların iradesi dışında partilerine üyeliklerini yapmıştır. Vatandaşımızın bundan haberdar olmayışından dolayı , partimize üye olamayışlarının sebebi de budur. Bilgileri dışında üye yapılan ülkücü arkadaşlarımızın istifa ederek, partimize üye olmaları gerekir. Bunu da kamu oyu ile paylaşın. Bizim üye kampanyamız devam etmektedir. Bütün dava arkadaşlarımız üye olmaya devam etsin. Üye kampanyamız kongrelere yönelik değil, Milliyetçi Hareket’e güç katmak adınadır.” dedi.

 

 


Milliyetçi Hareketin her platformda üstünlüğünün önemine değinen Karataş, gerek günlük hayatta gerekse sosyal medyada ülkücü bireylere yakışır ve yaraşır davranışla hareket etmemizin yaşam felsefemizde yer almasınına da değindi.

 

 

 

 

İlçe Başkanlarının dönem içerisinde yapmış oldukları faaliyetlerden memnun olduğunu belirten Karataş, “Bu hareket hepimizin hareketi. Ben sizden razıyım Allah’ta inşallah emeklerinizi boşa çıkartmaz.” dedi.

Editör: TE Bilişim