Oğuzhan Türk

 

15 Aralık Perşembe günü, önce Partimizde sonra Ülkemizde demokrasi mücadelesi veren kimisine göre muhalifler kimisine göre değişimciler olarak adlandırılan bizler sabah saatlerinde MHP Genel Başkan Adaylarından Meral Akşener ve Ümit Özdağ ve partimiz kurucularından Ali Sağır'ın hukuksuz ihraç edilmelerine karşı yapılan itirazın yargı marifetiyle reddedildiğini öğrendik. İlerleyen saatlerde Sayın Meral Akşener'in 17 Aralık'ta Yalova'da düzenlenecek olan "Milli İradenin Önemi" konulu toplantımızın Yalova Valiliği tarafından, tedbir koyulan olağanüstü kongre kararı beklemeksizin yine hukuksuz olarak tertip edilen MHP Çınarcık İlçe Kongresi bahane gösterilerek iptal edilmiştir!

Türkiye Cumhuriyeti'nin ekonomik sorunlarının düzelmesi, terörle mücadelenin etkili hale getirilmesi, sınır ötesinde Halep'te yaşanan dramın son bulması için bir irade ortaya koyamayanlar ve bunu talep edemeyenlerin öncelik noktası; MHP'de değişim ve Türkiye'de normalleşmenin önüne geçmek adına bizlere karşı ortaya koydukları kararlar ve davranışlar ülkemiz adına bizleri daha çok endişelendirmektedir.

Türkiye Cumhuriyetinin mevcut yöneticileri ve gizli koalisyon ortaklarının istibdat politikalarına karşı, kamu vicdanını yansıtma görevini taşıması gereken basın mensuplarının üç maymunu oynaması üzüntü vericidir!

Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak ve bizlerin bu mücadelesi tarihe geçecektir, basın mensuplarının görevlerine yerine getirmeyerek görmedim duymadım bilmiyorum anlayışları da Türk Milliyetçileri tarafından hiç bir zaman unutulmayacaktır!

Editör: TE Bilişim