AKP ve Erdoğan'ın sesi haline gelen ve 17 Aralık Yolsuzluk operasyonunda işadamlarından alınan rüşvet ve haraçlarla kurulduğu ortaya çıkan havuz medyası bu kez MHP'de yaşanan Kurultay süreci ile ilgili haber ve köşe yazılarıyla algı operasyonu yapma peşinde.

Geçtiğimiz süreçte yaşanan seçim ve refarandumlarda MHP ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedaf tahtasına oturtup, iftira ve karalama kampanyaları yürüten Yandaş Medya, hemen hergün Bahçeli'ye sahip çıkan haberleriyle okuyucularını şaşırtıyor. MHP'de yaşanacak bir bayrak değişikliğiyle Erdoğan'ın önümüzdeki dönemde en büyük hedefi olan Başkanlık sistemine geçiş planının darbe alacağını satır aralarında saklayamayan haber ve köşe yazıları, MHP içindeki muhalifleri şeytanlaştırma stratejisi güdüyor.

AKP'li vekiller, AKP'li Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek ve yandaş televizyoncuların ardından Havuz medyasında, MHP ile İlgili yazı yazıp Bahçeli'ye sahip çıkılması gerektiği yönünde propaganda yapmayan köşe yazarı neredeyse kalmadı.

Buhün de Sabah Gazetesi Yazarı Meryem Gayberi ve Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç köşe yazılarında olağanüstü kongre isteyen MHP'lileri Paralelci ilan ederek Bahçeli'ye destek çağrısı yaptı.

Meryem Gayberi "MHP'de 'Paralel' kasırga" başlıklı yazısında Bütün Paralel medyanın Bahçeli'nin muhaliflerini her gün manşetlere taşıdığını iddia ederek MHP'lilerden " evet Bahçeli" demelerini istedi.

Erandaç ise "Bahçeli'yi yıkarlarsa ne yapacaklar?" başlıklı yazısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi yıkma operasyonunda, meselenin sadece Genel Başkan olmak olmadığını, Asıl meselenin Bahçeli'yi devirerek derin planı uygulamak olduğunu iddia etti.

Editör: TE Bilişim