Ferhat Ünlü " MHP yönetimin FETÖ'ye mesafesi olmuştur. Oradaki siyasal iklimden yararlanmak isteyen grupların ayrılışlarına hep beraber şahit olduk." dedi

Av.Celal Ülgen'in "MHP içinden FETÖ'cü grup mu ayrıldı" sorusuna Ferhat Ünlü "Meral Akşener'in Devlet Bahçeliye karşı oluşan muhalefet bloğunu FETÖ'den aldığı istihbarat algısıyla yönetmeye çalıştığı biz gördük" dedi.

Av.Celal Ülgen "Ne ilgisi var FETÖ'cülerle? sorunca lafı geveleyen Ünlü lafı çevirmeye çalışsa da pek başarılı olamadı.

Akşener, hakkındaki "FETÖ ile bağlantılı olduğu" yolunda çıkan iddialara ilişkin olarak, "En ağır söven, en ağır hakarette bulunan ve en ağır iftirada bulunanlara baktığım zaman hepsinin geçmişte en kallavî FETÖ'cü olduğunu görüyorum. Bunlar ıslah-ı nefis ettiklerini ifade edebilmek için bana vuruyorlar" dedi. "Bana FETÖ'cü diyenler, her kim diyorsa, ellerinde belge ve bilgiler olup da teslim etmiyorlarsa savcılara, bir FETÖ çatı iddianamesi var, oraya götürmeleri gerekiyor. Bunu yapmıyorlarsa suçludurlar"

"Bir terör örgütü, yandaşı, mensubu, üyesi isnadı olduğuna göre tespit etmeleri lâzım. Ben, sizin aracılığınızla savcılara, bu kişilere suç duyurusunda bulunuyorum. Ama bu bir iftiradır... Bu iftirayı atanlar, bu iftiralarını ispatlayamıyorlarsa namussuz, şerefsiz, alçaktır. Benimle kan bağı olanlardan bir kişi dahi FETÖ'cülükten açığa alınmadı, hapse girmedi. En iyi Erdoğan bilir benim FETÖ'cü metöcü olmadığımı." demişti.

Öte yandan Yandaş yazar Ferhat Ünlü MHP, Türkiye’ye yönelik saldırılar yoğunlaşınca adına ve liderinin ismine yaraşır biçimde bir devlet/millet partisine dönüştü. Devlet Bahçeli, kim ne derse dersin MHP’nin Türkeş’ten sonraki ‘ikinci başbuğ’u olarak adını tarihe yazdırdı. demişti.

Editör: TE Bilişim