Yeni Parti Arayışlarına Son SİYASET ALTERNATİFSİZ DEĞİL

SİYASET ALTERNATİFSİZ DEĞİL

‘Meral Akşener’e ilgi Sel Oldu’ TBMM eski başkanvekili MHP’li Meral Akşener’e ilgi dostlarını sevindirdi, düşmanlarına korku saldı.

İçişleri bakanlığı döneminde terörle mücadelede başarılı olmanın yanı sıra vesayetçi apoletlilere de takındığı tavırla milletin gönlünde yer edinen AKŞENER gittiği her yerde ilgi odağı.

28 Şubat sürecinin ağır şartlarında birçok fırıldak erkek siyasetçinin parti ve saf değiştirdiği o günlerde otoriteye meydan okumuş ve Türk milletinin nazarında ‘Demir Yumruklu Asena’ olarak hafızalara kazınmıştı.

MHP’de kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan Kurultay çağrılarına kulak vererek yollara düşen Meral Akşener yurt gezileri sırasında sadece MHP’liler tarafından değil, bütün vatandaşlar tarafından kabul görüyor.

Artık Türk siyaseti alternatifsiz değil, Türkiye’nin yeni lideri Meral Akşener meydanlara ve salonlara sığmayan ilgiyi MHP genel başkanı olarak meydanlara, meydanlardan da MHP’yi iktidara taşıyacağı muhakkak.

Milletinin gönlünde yer edinen Akşener’in bu yükselişi devam edecek görünüyor, bu yükselişi önlemeye ne mahkemeler, nede iktidarın gizli ortaklarının güçleri yetmeyecektir./habererk

Editör: TE Bilişim