SİZ KİMSİNİZ?

Abone Ol

Güneşin doğduğu yerden, battığı yere kadar At koşturan, Devletler kuran, Medeniyetlere öncülük eden, Türk milletinin bağrından çıkmış Akıncılardan mısınız?

SİZ KİMSİNİZ?

Şamanizm öğretisindeki Gök TANRI’YA inanan, O’nu tek kabul eden, daha sonra Müslümanlığı öz’üne uygun bulup kabullenen, İslami Bedevi tasallutundan kurtarıp çölden çıkaran, dünyaya tanıtan ve yayan, Çağ açıp çağ kapayan, Alp erenlerle bir bağlantınız varmı?

SİZ KİMSİNİZ?

Nizam-i Alem sevdasına kapılıp, cihan hakimiyetine soyunan, büyük Türk Milleti’nin savaşırken dahi yediği üzümün parasını dala asan, Hak Hukuk gözeten, asıl milletin asil çocukları ile bir bağlantınız varmı?

SİZ KİMSİNİZ?

Asırlarca İlimle, İrfanla ve kılıçla meydan okuduğunuz, Haçlı orduları Çanakkale önlerine galip”sizi yok edeceğiz”dediklerinde, kadını kızı genci yaşlısı yediden yetmişe cepheye koşup,”ya istiklal ya ölüm”parolasi ile özgürlük ve bağımsızlık kazanan Türk Milleti ile, illiyet, milliyet ve zilli yet bağınız varmı?

SİZ KİMSİNİZ?

Asırlarca savaş meydanlarında cepheden cepheye koşan, özgürlük ve adalet için savaşan Türk evlatları meydanlarda telef olurken, Sakal bırakıp, sarık sarıp, Azınlıklardanım deyip, savaşmaktan imtina ederek, arka planda yağma yapan, soysuz arsız ve namussuzlardan mısınız? Ülkeniz işgal edildiğinde, anamız bacımız kızımız muhacir olurken,”onların oğulları, kocaları asker “diye düşmana gammazlayıp, onlar tecavüze uğrarken, düşmanla işbirliği yapıp, servet edinen, güçlenen, yağmacı, soyguncu, sahtekar, riyakar,şerefsiz,ahlaksız ve onursuz Kahpe Döllerinden misiniz?

SİZ KİMSİNİZ?

Emperyalizmin, tank, top tüfek ve süngü ile yapamadığını, Türk Milletini sağcı-solcu, Alevi-sünni, Türk Kürt diye fitne salarak, kardeş kavgasına düşürüp, ortalığı karıştıran savaştıran, Küresel güçlerin Emir erleriminsiniz?

SİZ KİMSİNİZ?

Son bağımsız Türk Devletini, Demokrasiyi, Cumhuriyeti, özgürlüğü ve hürriyeti, size bahşeden Mustafa Kemali ve silah arkadaşlarını tanırmısınız? Her türlü emperyalizme başkaldıran, sürgünler gören, Tabutluklarda süründürülen, Türkün özellik ve güzelliklerini yaşama ve yaşatma uğruna, Dokuz ışık doktrini ile seslenen, Başbuğ Alpaslan TÜRKEŞ’TEN haberiniz varmadır?

SİZ KİMSİNİZ?

İlahi Kelamın aşkla büyüttüğü ÜLKÜLER adına, darağaçlarında ip’e çekilen Sevdaları bilirmisiniz? Gönlünde ve Beynindeki Put’ları parçalamış ayağına pranga, boynuna tasma taktırmamış, Türk Milletinin BOZKURTLARINI duydunuz mu?

SİZ KİMSİNİZ?

Yüreğinde ihanet kılçığı, karnında aidiyet sancısı çeken, Türk Milletini yok sayan, Milliyetçiliği ayaklar altına alan, densiz ve beyinsizlerle bir akrabalığınız varmı? Türk Milletinin Kültürel dokusuna uygun siyaseti yapmamanız için kafanıza silah mı doğrultuyorlar?

SİZ KİMSİNİZ?

Neyin peşindesiniz? Kimin adamısınız? Ne için yaşıyor, Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Sanal medyada sağa sola küfürler savuruyor, Mafya varı racon kesiyorsunuz? Türk Milleti sizi tanımak istiyor kendinizi tanımlarmısınız? Sahi siz kimsiniz?

Hüseyin Özcihan