SİZLERE İBRETLİK BİR DERS VERECEĞİZ…

 

MHP’yi yöneten üç yeteneksiz insan, MHP’yi ve ülkücü camia’yı ne hallere düşürdüğünüzün farkında mısınız?

 

Üçünüzün de hangi “meslek erbabı” olduğunuzu gerçekten bilmiyorum. Genel Başkan, benim bildiğim kadarıyla 10 yıl asistanlık yaptıktan sonra “doçent” olmayı başaramamış, CHP’li bir toprak ağasının oğlu olarak, milletvekili olana kadar hiç bir “emek” üretmeden toprak satarak geçimini sağlamış.

 

Genel Başkan Yardımcısı Yozgatlı sarışın çocuk, bildiğim kadarıyla “meslek erbabı” değil.Bütün ömrü ;ülkücülükten geçinerek geçmiş.Milletvekili olmuş,üç katlı bir villa sahibi olmuş ve 25 bin lira maaşa sahip.

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanının hangi “meslek erbabı” olduğunu bilmiyorum.5-6 yıldır genel başkanlık yapıyor. 

 

Bu üç zatı muhterem, sizce; “düzen”in değişmesini ister mi? Değişim ister mi? Koltuklarını bırakırlar mı? Sahip olduklar mal varlıkları, statü, önemsenme doğrudan koltukları ile ilgilidir. Onlar “ülkücülüğü” değil koltukçuluğu tercih etmişlerdir.

 

Üç katlı villalarda oturup,25 bin lira aylık alan Yozgatlı sarışın çocuk kendilerini eleştiren ülkücülere bakın ne diyor:Değişimciyim diyen değişikler…,Sizlere ibretlik bir ders vereceğiz…

 

Verdiler.

 

20–25 tane gariban ülkücü, benim de bulunduğum bir ortamda, belerinde silahlar, ellerinde palalarla bayramlaşma yapan ülkücülere saldırdılar. Linç edilmekten zor kurtuldular. Onlar linç edilmekten zor kurtulurken, olayları tezgâhlayanlardan MHP Genel Başkanı, sayısı 10’a çıkan antika arabalarına biniyordu. Sarışın çocuk villasında oturuyordu. Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı koltuğunda oturan zatta onlara bodyguardlık yapıyordu.

 

Benin sağımda Yozgatlı Alpaslan Alpaslan, solumda İsmet Koçak duruyordu. Yiğitler yiğidi Alpaslan Alpaslan,20 yaşındayken bir ülkücü şehidin cenazesinden dönerken, kendisine “faşist köpek” diyen bir komünisti güneşe gömmüştü.36 yıl’a mahkûm olmuş, cezaevinden firar ederek 27 yıl yurt dışında kaçak yaşamak zorunda kalmıştı.

 

Hemşerisi Yozgatlı sarışın çocuğa; milletvekilliği, üç katlı villa, ballı maaş, şan, şöhret düşmüştü…

Şimdi Yozgatlı sarışın çocuk, Yozgatlı yiğitler yiğidi, MYK üyesi, üst kurul delegesini Alpaslan Alpaslan’a “hain,ajan,paralelci,değişik,aksesuar,köle” diyerek ders vereceğini söylüyor.

Ders vermeye gönderdikleri darp edilerek kaçtılar, silahlarını ateşlediler. Allah muhafaza bir de “ülkücüler”kendi aralarında “kan” dökselerdi; Yozgatlı sarışın çocuk bir daha Ankara sokaklarında gezebilirimiydi? Yiğit Yozgatlı Alpaslan, 20–30 garip, dolduruşa getirilmiş kişilerden korkar mı? Yozgatlı Alpaslan korkmaz. Korkutur.  

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanına ne demeli? Siyasal bilgiler, Diltarih, Hacettepe ve ODTÜ üniversitelerine ülkücüleri almıyorlar, dövüyorlar, bıçaklıyorlar. Onlar da kendi başlarının

çaresine bakıyorlar. Beğenmedikleri aksakallı ülkücüler;Kars’ta öldürülen ülkücünün intikamını İstanbul’da alıyorlardı.Alpaslan Alpaslan’ında,İsmet Koçak’ında mahpuslara düşme nedeni “ülkücü gururlarıydı” İcraatı,hikayesi olmayan ülkücüler ülkü ocakları Başkanı olamıyordu.Ülkücü bayramlaşmaya adam gönderen Ülkü Ocakları Genel Başkanını tek icraatı 11 yıl hapiste yatmış ülkücü İsmail Türk’e pusu kurmak.Son olayı beraber tezgahladıkları ağabeyi de; Eski Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Şenol Uğurlu’ya 10 kişi ile pusu kurmuştu.

Ülkü Ocakları Genel Başkanını görevi “ülkücülere” pusu kurmak değildir.Türk düşmanlarına,vatan hainlerine sokakları,üniversiteleri dar etmektir.Yiğitler yiğidi şehit Fırat Çakıroğlu’nun intikamını almaktır. Fırat Çakıroğlu’nun annesinin desteklediği Meral Akşener’in bayramlaşma merasimini basmak değildir.

 

O gariban ülkücüler dayak yiyeceğine keşke onlar gönderenler yeseydi. Ama “bu arkadaşlarda” o yürek yok maalesef.

 

Her şeyi rezil ettiniz. Yaptırttıklarınıza sahip çıkmak cesaretiniz yok. Ülkücüler arasında hiçbir şey gizli kalmaz, yakında bütün teferruatı öğreniriz.Cezasız kalmayacaksınız.O garibanları gönderen “HAİN” i bulacağız.