Eskişehir’de kadına şiddet güvenlik kameralarına yansıdı. Sokak ortasında bir erkeğin, elindeki poşeti almaya çalıştığı kadını darbettiği anlar sosyal medyada paylaşılınca polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay, Eskişehir'in Odunpazarı ilçesi İstiklal Mahallesi Santral Sokak’ta yaşandı. Bir erkek, tartıştığı kadını iş yerinin camına sıkıştırarak, elindeki poşeti almaya çalıştı. Kendisine direnen kadını darp eden aram, daha sonra poşeti alarak oradan uzaklaştı. Gözyaşlarına boğulan kadın ise olayın şokunu atlattıktan sonra bölgeden ayrıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay  yerine gelen polis ekipleri, çevrede yaptığı araştırmada birbirlerini tanıdıkları düşünülen erkek ve kadına ulaşamadı.

Kadına şiddet olayıyla ilgili herhangi bir şikayet olmalan olayın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile ve Kadın Şiddet Büro Amirliği, ilgili inceleme başlattı. Polis, şiddete maruz kalan kadın ve erkeğin kimliğini tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

DHA

Editör: Yadigar Hanım