"Allah devletimizin, milletimizin bekasını daim etsin. Allah devletimizi, milletimizi korusun. Dünyada kimseye Allah'tan başka biat etmem. Rabbime biat ederim''

Evet; bu sözler, son kabadayı Alaattin Çakıcı'nın efsane sözlerinden biri.

O Çakıcı ki; varlığını vatanına ve bayrağına adamış.Çoğu kişi küpünü doldurma telaşındayken; ateşten gömleği giymiş, devlet için görevlerde bulunmuş, bedeller ödemiş ve hala ödemektedir.

Cezası dolduğu halde; fazladan ceza yatmaktadır.Cezası dolmamış olsa dahi, değişik hastaneler ve fakültelerden ağır hastalıklarına dair raporları olduğu halde, adalet yerini bulmamaktadır.

Terör suçluları dahi serbest kalırken, onca hastalığına rağmen;her zaman ülkesinin yanında yer almış, kendini düşünmeden önce hep vatanını düşünen, Çakıcı'nın özgürlüğünün gasp edilmesi, tüm gönüldaşlarını yaralamaktadır.

Eski Cumhurbaşkanlarından Kenan Evren 27, Demirel 100, Özal 21, Sezer 260, Gül 30'a yakın mahkumu affetmiştir.İçlerinden bazıları hasta denilerek affedildiği halde, yine teröristliğine devam etmiştir.Eğer kanunlar ve adalet herkese aynı işliyorsa, darbeci fetöcüler bile serbest kalıyorsa, Fetöcü hakim ve savcıların cezalarını yatmakta olan, Alaattin Çakıcı'ya son kabadayıya özgürlük istiyoruz...

(Her zaman muhalifi olduğum ve olacağım Sayın Bahçeli'yi açıklamalarından dolayı tebrik ediyorum.)