Tulumbanın suyu bitti. Sessiz sedasız LP’ye yüzde 15.5 zam” yapıldı, hayırlı olsun.

“Çalınan oyların görüntüleri vardı; ne oldu? Petrol doğal gaz bulmuştuk ne oldu? Yerli uçak hangardaydı ne oldu? Gazze’ye gidiyordunuz ne oldu? Dolar’a kafa attıydık ne oldu? Haftaya ucuz marul da gelecekti ne oldu?” Dökme suyla değirmen dönmüyor.

Cumhur İttifakı yazacak hikâye bulamıyor. Millet ittifakı destanlar, romanlar yazıyor.” Dağarcığı boş olanları gördük.

YSK, yetmeyen yerlerde memur olmayanlar da sandık başkanı olabilir kararını aldı. Öyleyse 31 Mart seçimleri neden iptal oldu?” Bu karar 298 sayılı yasanın ilgili maddesine de uygundur.

“1914’de Almanya ile birlikte yenildiğimiz Almanya, otomobiller-tanklar üretiyor. Biz etek boyu ölçüyoruz.” Gel de kalkın, gel de 2023’ü çağdaş ülke olarak karşıla.

Mansur YAVAŞ, Tüm makam araçlarını satıyoruz, herkes yürüyecek, israfa son vereceğiz kararı alıyor. Siyasal İslamcılar utanır mı acaba?” Onların öyle bir sorunları yok.

Danıştay Savcısı, Tank-Palet Fabrikası’nın özelleştirilmesi; kamu yararına değildir, iptal edilsin raporu hazırladı.” Savcı beyi kutluyor ve tebrik ediyorum da, bizimkilerin kamu yararı gibi bir dertleri yok ki. Onlar işin para tarafındalar.

“Esas oruç, kul hakkı yememektir. O da 12 ay ve bir ömür tutulur.” Yerinde ve Allah’ın da hoşuna gidecek bir tespit.

İlla ki büyük adam olmaya çalışma; insan ol yeter.” Yanlış mı, yalan mı?

“İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş; bütün zenginleri kınıyorum” Kolay yoldan zengin olmak buna denir.

Allah’ım!.. Gelecek yıl beratsız berat kandili, irecepsiz, recep ayı nasip eyle!” Güzel gönderme.

Nedense aklıma geldi: 2. Abdülhamit devrinde alınan borçlar: saray ve çevresini şatafat içinde yaşatırken, devlet batmış memuruna ve askerine aylık veremez olmuş ve ülke içi boşalmış cevize dönmüştü!” Müthiş bir doğru, tebrik etmek gerekir.

Partili Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi tutmadı. Denetim yok, güven oyu yok. Ülke çiftlik mi?” Bu lafın üzerine laf konmaz, kanmamalı.

Bir AKP’liye göre; İstanbul harcamaları deşifre edilemezmiş. Harcamalar onların namusu imiş.” Korkunun ve endişenin nedeni belli oluyor.

Arabayı durdurmak için ne yaparsın? Diye sordum. Tek başıma karar veremem dedi. Kalkmış birde kontak anahtarı istemez mi?” Türkün zekâsı, kondurmuş.

Ateistler, siyasal dincilere: Allah’tan korkun, Ramazan’da atılan iftiraların oruçlarını bozacağını anlatmaya çalışıyorlar. Gidişat hiç de hoş değil.” Bu konuyu düşünmek, düşünmek gerekiyor.

Memlekete bak, yargıya bak!..Hukuka HAKİM olması gereken, etek boyuna daha HAKİM.” Gel de adletten adalet bekle.

Bugün sizlere, sosyal medyadan seçmeler yaptım. Umarım sıkılmamışınızdır,